int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



13.12.2014 Turecko

Koupili jsme zase chleba a kilo mandarinek. Ty ze včera jsme už snědli a chleba až na dva krajíce také. Je tak dobrý, že jsme ho spořádali k snídani.Dostali jsme se až na místní historickou pamětihodnost , most sultána Sulejmána, který začíná v krásném parku plném nádherných bronzových soch.

                                                         Sultán Sulejmán

Dvouhodinový výlet a hurá na oběd. Jsme vyhladovělý a odolat kebabům, pečeným masům a kuřátkům a spoustě dalších dobrot za pár korun, které míjíme cestou k autu, je přímo nadlidský výkon, ale zvládli jsme to! Nic jsme si nekoupili a najedli se až doma.

Po obědě jsme se vydali jako správný dovolenkáři na procházku po místní, několikakilometrové pobřežní promenádě opět plné restaurací a kavárniček, lidí a pobíhajících dětí, je sobota odpoledne, hezké počasí  a tak místní  vyrazili na procházku. Krásné odpoledne.

                                               Restaurace na nábřeží

Opět spousta psů kteří spí, hrají si spolu a nebo jen tak bloumají. Mezi stromy je mnoho velkých misek s vodou a krmením pro ně. Granule a asi psí konzervy.... psy jsou pěkně živené a většina má čip v uchu.

A zase ty misky specielně pro psy a kočky. Tentokrát jsem to vyfotila. 

Spíme na okraji města ................ vedle velké fabrika na bůhví co a je nám fajn.  Asi si pustíme nějaký film z naší bohaté filmotéky a jdeme do hajan. Zítra jedeme dál.

                                                          Dnešní trasa je 60 km 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ