int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



Vikaviškis 19.7.2015

Vzdalujeme se od moře a objíždíme ruskou část, kam nesmíme. Vlastně jedeme hned vedle hranic a dojíždíme do malého města Vilkaviškis. Nikomu nic neříká a ani říkat nebude. Klasické městečko, nic moc.

P7190010

Parkujeme za městem na velkém parkovišti hned vedle rybníka. Rybník je poloprázdný, předělávali hráz a ani vykoupat se v něm nedá.

P7190011

Cestou jsme se zastavili u nějaké polorozpadlé fabriky, kde na komínu předváděl čapí rodič čápatům, jak se máchá křídly a asi je i přesvědčoval, že by už z toho hnízda taky mohli vypadnout. Čápata to zcela evidentně nebavilo, chvíli na hnízdě přešlapovali a pak si zase sedli jako buchty do hnízda. Asi usoudili, že není kam spěchat.

P7190016

Na parkovišti jsme sami a je tady pěkná louka a tak Zdenda usoudil, že je ten správný čas, počasí a zkrátka správná konstelace pro vyndání letadla a provětrat ho.

P7190021

Tak, tohohle broučka sebou stále vláčíme v kufru a jsme na něj děsně opatrný. Ale ono to není jen o letadle, k tomu je potřeba ještě spousta dalších propriet jako bedýnka s nářadím, baterky, ovladač a spousta náhradních dílů, nabíječka.

P7190026

No, je toho spousta a už od začátku jsem věděla, že to s námi bude bydlet, tak se to tak nějak do kufru poskládalo.

P7190029

Zdenda ho má rozložený a jednotlivé díly nastrkané do takových fleesových rukávů na zadní stěně kufru. Takže dneska si zalítal. Večer přejíždíme do města, jestli se nám nepodaří najít někde volný internet. Máme štěstí a nakonec se chytáme u vydavatele místních novin. Pro Lotyšsko si už internet kupovat nebudeme. To budeme řešit zase až v Polsku.

Dnešní trasa je 75 km

7-jurkarbas-vilkaviskis-19-7-2015-ujeto-75-km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ