int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



7.11.2015 Kemer

Dopoledne plánujeme další cestu. Hlavně pobyt v Turecku se nám krátí a tak si v mapě a průvodci dáváme dohromady, co bychom ještě rádi viděli a neradi minuli. Sepisujeme místa a pasujeme je do zbývajících dnů. Jsou to takové nástřely trasy, časů a dnů, které jsou samozřejmě proměnné, ale faktem zůstává, že musíme do 5. Prosince opustit Turecko.

Pb070013

Dáváme sbohem Antályji, městu, které jsem vždy toužila spatřit a dneska nechápu proč vlastně. Asi pro to, že na všech prospektech jsou hotely a Antálie. Nádherné moře a většinou i fotky ze starobylého města, které jak jsme zjistili, tvoří jen pár uliček ale jinak, je to normální klasické milionové město bez historie. Není mnoho o co stát a tak ujíždíme dál nejkratší možnou cestou a doufáme, že se nám podaří na pár dnů najít nějakou menší přístupnou pláž.

Pb070015

Projíždíme maličká města podél pobřeží, ale máme smolíka. Všude za Antálií jsou obrovské hotely, hotely a hotely. Potřebujeme dokoupit trochu zeleniny na salát, ale tady se nic takového neprodává. Maximálně kabelky, oblečení, boty, kožešiny a tak podobně. Město Kremer je jedno z mnoha letovisek. Přespáváme na chodníku naproti hotelu a těšíme se, až pojedeme ráno dál.

Pb070021

Dnešní trasa je 46 km

60-antalia-kemer-7-11-2015-ujeto-46-km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ