int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 19.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



18-19.11.2015 Seferihisar

Ráno je krásné a místo našeho parkování také. Vřele doporučuji na zastávku.

Pb180018

Parádní pláž s kamínky a krásný vstup do moře. Jednak velmi pohodlně a pozvolně z příjemné pláže, anebo v místě, kde stojíme je několik schůdků do vody z mola a dokonce můstek na skákání.

Pb180005

Takže tu bude trochu hloubka hned u břehu.

Pb180003

Jsme v letním letovisku, kde už jsou skoro všechny domy zazimované a vše je prázdné.

Pb180013

Ovšem domy jsou to parádní. Parčík s prolézačkami a několik hřišť.

Pb180016

V parčíku je několik kohoutů na zalévání s vodou, ale není pitná. Jinou jsme nesháněli, protože máme své dost, ale dneska odpoledne, nám jeden pán nabízel, že si můžeme u něj natočit pitnou vodu, žádný problém. Hezké. Zdenda rybaří a já se pouštím do prádla.

Pb180021

Zjistila jsem, že je nejlepší systém průběžného praní malého množství, než nárazově velká hromada všeho co je našpiněné. Takto, kdyby se počasí zkazilo, vše co dneska vyperu, mi pohodlně uschne ve sprchovém koutě. Zdenda mi pomáhá s mácháním nanáší vodu v kanystrech a tak nám jde praní pěkně od ruky. Dneska jsme taky svlékli potahy ze sedaček a taky je vyprali. Budeme na cestě pomalu tři měsíce a je to na nich už znát, a jelikož se domů hned tak nedostaneme, není na co čekat. Do toho jsem hned ráno zadělala na kynuté sluníčkové koláče s ovocem a drobenkou. Povedly se, ale asi to jsou jedny z posledních pečené ze sluníčka. Už je poměrně brzo tma a baterky by se nemusely do večera dobýt. Zase jsme po několika dnech udělali očistu Flíčka a užíváme si dalšího krásného dne.

Pb180017

Zdenda chytá už na všechno možný. Nejnověji na kousky kuřecího masa, které jsem musela obětovat a pozor, maso je nasolené, kořeněné a polité olivovým olejem. Prý, aby jim chutnalo. Tak nevím. Ale ryby tu jsou úžasné.

Pb180028

Budeme grilovat. 

 

 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ