int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 19.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



7.12.2015 Alexandropouli

Stále stojíme v Alexandropouli a čekáme na balík z domova. Je krásně a tak alespoň věnujeme den pořádnému úklidu. Stojíme na našem parkovišti u moře, daleko od lidí a nikde není nikdo, koho bychom rušili. Jsme tady úplně sami a když říkám pořádný úklid, tak je opravdu hodně velký a kompletní.

Pc070003

To znamená všechno ven. Deky, madrace, koberce, sedačky, šuplata, boty, vše z úložných prostorů pod podlahou, židle .

Pc070013

Zkrátka vše, kde se může usadit prach. Zdenda vyndal centrálu, já lux a už se pucuje. Máme sebou malý, ale velmi výkonný lux, který jsme si koupili tuším v Bulharsku a nebyl nijak drahý.

Pc070005

Hlavně jsme ho kupovali kvůli malé velikosti a malé spotřebě. V létě mi ho v pohodě utáhlo sluníčko. Teď v zimě, kdy je slunce hodně šikmo a svítí mnohem méně intenzivně a kratší dobu, je potřeba centrála. Zdenda se zase postil do pravidelné údržby senkrovny a já drhnu vnitřek auta.

Pc070007

Zdenda operuje zásadně v bílém plášti. Vše zbavit prachu, vyluxovat, vytřít a připravit se na další putování. Vyčistit lednici, odmrazit mrazák a už jsem vyndala všechno zimní oblečení, kulíšky, ponožky a uskladnila ryze letní oblečení.

Pc070012

Na nábytek používám leštěnku. Jde o to, aby nám Flíček vydržel hezký co nejdéle. Očistou prošel také sprchový kout a toaleta s umyvadlem. Zdenda dal péči všem pryžovým těsněním dveří, oken a tak vůbec. Vše z gumy je ošetřeno a připraveno na zimní nečas. Tak celý den bylo co dělat. Večer se zase brouzdáme předvánočním městem.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ