int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



28.12.2015 Hérakleion

Včera bylo úspěšné završení celodenní námahy o oživení drona. Zdenda se seznámil s veškerými podklady a návody a včera byl den D, kdy měl být oživen. No, nebyl. Zkrátka dělal vše pro to, aby nefungoval. A to je ta zmínka o celodenní námaze, kdy ho skoro celého rozebral, zkontroloval všechny zapojení a na internetu hledal další a další návody a videa o aktivaci stroje. Takže, ví jak se vymění všechna možná hejblátka a vrtulky a koncovky a já nevím co vše, psal na všechna možná místa a podpory a nic. Zkrátka, dron sice vydával zvuky, ale špatné, různě na nás blikal, ale špatně a o nějakém vzlétnutí jsme si mohli nechat leda zdát. Až večer, kdy už tu nádheru začal balit, si vzal do ruky ovládací skříňku a jen tak zkusmo ji rozšrouboval. Co kdyby náhodou. Samozřejmě, jeden kontakt byl vypadlý a stačilo ho jen zasunout do zdířky a světe div se, dron spokojeností divže nezavrtěl jednou ze čtyř vrtulí. Přestal na nás výstražně blikat a vydávat uši rvoucí zvuky, kterých jsem za celý den měla už tak akorát.

Zítra hlásí Wynditi krásné počasí a tak máme naplánovanou velkou trasu okolo celého starého města podél prastarých městských hradeb. Start je kousek kde parkujeme u moře a okolo celého původního města a cíl je zase u moře. Cestou je prodejna modelářů, Zdenda si tam chce dokoupit kevlarové výztuhy do ramen drona a kousek je, měla by být, tržnice se zeleninou a ovocem. 

Nicméně večer nás potkal mnohem závažnější problém, praskla další pružina ve dveřním zámku a nemůžeme zamknout vchodové dveře. Což je docela velký průšvih. 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ