int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



8.2.2015 Fanari

Stojíme už pár dnů na místě.

Stále očekáváme dle předpovědi rapidní zhoršení počasí, kdy mají teploty opět klesnout až k nule a tak se  raději držíme u pobřeží.

Přeci jen je tady tepleji než ve vnitrozemí. Včera bylo nádherně a tak jsem vyndala svojí cestovní pračku,,,,, dva kýble a lavór,,,,,,, a dala se do prádla.

Zdenda opět cosi kutil na autě. Stále je na autíčku co vylepšovat a upravovat. Upekla jsem jablečný koláč a večer jsme si dali sekanou s brambůrkem a zelím. Dobrota.

Dneska se opravdu citelně ochladilo, ale ještě zde asi den zůstaneme. Dopolední procházka po pobřeží, obídek a odpolední program, další procházka. Jdeme hledat palmeňáky. Kousek od nás, na jezeře, by jich mělo být velké hejno.

Takto dokáže moře poničit kus pobřeží.

Ani se nenadějeme a je večer. Půjdeme do restaurace na internet. Petra, paní servírka co tam pracuje, je skvělá a čerpáme od ní spoustu rad a zkušeností. Žije v Řecku 18 let a ráda si pokecá česky a my máme zase odpovědi na naše otázky.  

Toto místo doporučujeme jednak pro krásné pobřeží, spoustu parkovacích míst na několika velkých parkovištích.

Je to klidné a pohodové místo na delší parkování, několik kohoutů s vodou na natankování, dá se zde domluvit česky a ve všech restauracích mají WIFI. Zdenda včera našel na nábřeží, kde mají přivázané lodě a kde jsme parkovali, budníček s přípojkou na elektřinu, kde bychom se mohli připojit. Ale nevíme komu to patří a nechceme riskovat problémy. P2060021

 Počasí je čím dál horší. Večer má sněžit a my musíme už jet dál. Čeká nás Xantí, ale je hodně ve vnitrozemí a možná se tam ani nezdržíme, jak bychom rádi a vrátíme se k moři, kvůli teplu. Xantí je hodně staré historické město a rádi bychom si ho prošlapali. Tak snad nebude tak zle. 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ