int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



14.3.2015 Limani

Cesta nás vede do dalších přímořských městeček, kam spíše zajíždíme ze zvědavosti. Nacházíme spoustu krásných míst na parkování na divoko. Myslím, že bychom si ani nemohli vybrat.

Jen mi to trochu kazí potulní pejskové nejrůznějších velikostí a ras. Musím podotknout, že většinou docela dobře vypadají, nejsou vyhladovělý, ale ze zvyku žebrají. Mám pořád tendenci jim něco dát, ale to bohužel pořád nejde. Tak jim alespoň schovávám všechny zbytky. Dneska jsem úspěšně upekla báječný meruňkový koláč jen a jen ze sluníčka.

Je poledne a stojíme na krásném místě hned u moře a tak vytahuji remosku a skovanou sklenici meruněk. Přesně na to krásné sluníčko jsem čekala. Remoska peče jako o život a proudu máme nadbytek. Panely pracují k všeobecné spokojenosti, tak jak mají. Na večer zajíždíme do dalšího městečka na nocleh. Cestou je všude voda a tak zase doplňujeme velkou nádrž a plníme oba dva kanystry čerstvou vodou. Vody je zatím po naší trase dostatek. Není potřeba se bát, že budeme mít nouzi. Musíme mít na mysli, že je únor, nejsou ještě vedra a turistů, bydlíkářů je absolutní minimum. Takže, zaparkovat můžeme, kde se nám líbí a vody je nadbytek. V sezoně to bude asi těžší.

Dnešní trasa je 57 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ