int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



9.1.2016 Archanes

Je sobota a nikde se v servisech nepracuje. V Hérakleionu jsou dva záruční servisy pro Fiat, ale máme smůlu. Kam jsme se dovolali, všude až v pondělí. Zdenda se snaží celý den objevit závadu a pokouší se o opravu, abychom do servisu dojeli sami.

P1090006

Ale bohužel, zatím se nedaří. Jediné čeho jsme si všimli, že s námi pomalu ta technika přestává komunikovat a to komplet. GPS, co máme nainstalovanou tak ta začala fungovat z poloviny, baterky v autě jsou vybité Zdenda je dobíjí centrálou, Zdendy počítač se nechce připojit k internetu a ještě mu zlobí nový mobil, který si začal z trucu dělat co chce. P1090003

Zkrátka, je toho najednou nějak moc na řešení a závady, místo čeho aby se odstraňovali tak se kupí. Děsný. 

P1090007

Do toho jsem spálila perník a vůbec. Zkrátka, když se nedaří, tak to stojí za to. Ono nejde, aby se rozbila jedna věc a člověk dostal hezky čas, na poklidné spravení, ono nejde, aby chvíli vše fungovalo jak má, ono se holt musí stále něco rozbíjet, nefungovat a nás zlobit. 

P1090002

To bychom si to cestováníčko asi moc užívali. Naštěstí se drží počasí, dneska bylo krásných pomalu 20°C a sluníčko. Kdyby do toho všeho ještě pršelo, tak to bych už teda byla fakt naštvaná. 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ