int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



30.1.2016 Rethymno

Dneska Zdenda čistil sporák a než to vše dodělal, počasí se zkazilo. Neprší, ale už je zataženo, hodně pod mrakem a vůbec. Ráno byla blankytná obloha bez mráčku a během chvíle je vše jinak. 

Už několik dnů mě zlobila jedna plotýnka na sporáku. Hořela jednou málo, jednou hodně, zkrátka, už mě docela dost štvala. Zdenda vzal nářadí a pustil se do opravy, pročištění trysek.

Teda, když sundal všechny kryty, hanbou bych se propadla.

Sporák udržuji v naprosté čistotě a je samozřejmostí, že po každém vaření vyndám všechny držáky hrnců nad sporákem a vše perfektně umyju, vyčistím a do sucha vytřu, než tam ty držáky vrátím.

Ovšem, to co se dostalo pod krytky, kudy jde plyn, mě šokovalo. Taková neskutečná špína a to je pouze po roce celoročního používání. Nevím, jestli to někdo někdy celé vyšroubuje a čistí, ale je to síla.  

Zdenda to vše vyčistil a trysky pročistil a sporák zase funguje jak má, ale počasí se mezi tím zkazilo, přesně podle předpovědi a tak jsme si nechali prohlídku pevnosti na zítřek.

Já jsem zase vyčistila Flíčka, vytřela, koberce ven, zkrátka, když už jsme v tom úklidu, tak hezky pěkně od podlahy.

Je sice poměrně teplo, ale mraky se pořád honí a k večeru jdeme jen do města s plánem, dát si někde, kde se nám bude opravdu líbit za rozumnou cenu dobrou kávičku. 

Dobrá věc se zdařila a my si udělali hezký večer v pěkné kavárně.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ