int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



6.11.2016 Levan - Albánie

Další den strávený opravou. Museli jsme odjet z našeho místa u moře, protože se k ránu zvedl velký vítr a žene na nás spoustu písku z pláže. Ale je teplo a honí se mraky. Máme příjemných 20°C už po ránu. Pokud se neobjeví sluníčko, teplota se vyšplhá tak na 23°C, možná víc, ale i to je slušný výkon.  

Přejíždíme na odlehlé místo, a jsme schovaný před větrem za vysokou zdí. 

Dneska bereme čištění lednice z gruntu. Máme už málo v druhé lahvi a tak je obě dvě dneska zase vyndáme, ale tentokrát budou vypuštěné a vykapané obě dvě.

Opět jsme pročistili dlouhý komín a komínek a to do absolutní panenské čistoty. Všechny trysky jsou pročištěné a odmaštěné. Na mřížce je vidět, že stále lednice nespaluje plyn tak jak má. Samozřejmě, zkoušeli jsme lednici na elektřinu a funguje normálně. Všechny problémy jsou v plynu. 

Dneska tedy Zdenda vyndal opět obě dvě lahve a tentokrát nejdříve upustil vrchní plyn, jak radil Karel a vypustil všechen plyn i z druhé bomby.

Bomby pak otočil vzhůru nohama a postavil na kyblíčky od jogurtu.

Pane, jak se hodí kyblíčky od tureckého jogurtu.  Jen tak mimochodem, odbočím. Toho jogurtu tam byly tři kilogramy, v neskutečně lahodné tučnosti a cena okolo 60,- Kč. Co budu povídat, lžíce v jogurtu stála. Ale to jsem zase a opět v Turecku a tak zpět k naší milované lednici.

Takže, vykapalo něco málo, ale spíše něco a málo, čehosi. Žádný velký nepořádek v bombách se nekonal.

Vše dává Zdenda zpět, napojuje hadice a odjíždíme k pumpě natankovat plyn. Vybíráme si pumpu co největší a s absolutním pořádkem okolo. Věříme tomu, že kdo má pořádek okolo sebe, mohl by mít pořádek i v nádrži na plyn. Zkrátka, působí to na nás důvěryhodněji.  Tak jsme dneska ujeli pár kilometrů a stojíme u benzínky, kde jsme natankovali plyn.

Mají tu slaboučký internet a hned využíváme příležitost a vkládáme do stránek. Je pět hodin odpoledne, nejspíš, a máme krásných 23°C a už se setmělo. Nechceme putovat po tmě a tak se nám večery poněkud prodlužují. Což nám na druhou stranu vůbec nevadí. 

Dnešní trasa je 30 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ