int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



25.12.2016 Cavallino - Itálie

Dneska Andulka odlétá a my se odhlašujeme z kempu. Pokud by někdo měl zájem, tak tady je spojení a cenové relace  http://www.veneziavillage.it/prezzi-camping.php .

Údajně 25 Eur za den není až tak moc, když si vezmu v potaz komfort, který se tu nabízí. V ceně je elektřina a přepychové zázemí. Teda, pro nás přepychové. Víc kempů neznáme, ale luxus neomezené elektřiny a vody je úžasný. První večer, jak jsem vytrénovaná šetřit elektřinou, tak jsem vařila večeři pomalu po tmě, než mi došlo, že jsme napojený na proud.  Hlavně jsem si vyprala pohodlně v pračce, což má po několika měsících praní v ruce taky své kouzlo. Z kempu se musíme odhlásit ještě před polednem, abychom neplatili další den. Odjíždíme kousek od kempu, dáváme si oběd a už vezeme Anit na letiště.

A zase jsme osiřeli. Kolegáčkové z kempu pojedou na silvestra do Maďarska do lázní a my budeme opět sami. Pustíme si nějaký film, udělám pár chlebíčků a bude nám dobře. Zkrátka, klasika.

Přejíždíme do maličkého městečka Cavallino a stojíme hned u moře. Je nádherný den. Za zády máme mokřad se spoustou chráněných rostlin a živočichů, před námi je obrovská laguna a přímo naproti Benátky. Parkoviště je veliké a pohodové. Samozřejmě, není tady nic, kromě místa. Vody máme dost, jídla také, a jestli bude aspoň trošku svítit sluníčko, tak i proud nějaký bude.  Mám hodně restů v psaní.

Chybí mi dopsat památky UNESCO a hlavně jsem vymyslela se souhlasem velitele vozu ještě jednu, novou kapitolu do stránek. Jméno ještě nemá, ale je to takové, jak jinak, krátké zhodnocení úseku, který je právě za námi. Dávala jsem vždy po skončení nějaké etapy putování článek na Caravan24, ale skončila jsem s tím. Deníček je zdlouhavý, Cestopis je zase moc podrobný, ale toto je shrnutí a náš pohled zpět. Tak se bavíme a vymýšlíme a sepisujeme.

Dnešní trasa je 60 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ