int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 19.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



13.6.2017 Ralswiek - D

Dneska se konečně setkáme s Beátou a Leškem. Už jsme jim psali souřadnice na parkoviště, kam se vracíme. Chtěli jsme ještě podniknout túru po druhém okruhu Národního parku Jasmund, ale od božího rána průběžně poprchává a je poměrně silný vítr.

Můžeme přejet na parkoviště, kde jsme se včera otáčeli a odkud bychom měli vyjít na druhou trasu, ale dohoda byla taková, že na výlet půjdeme jen když nebude pršet. Vítr a chlad nám nevadí, ale v dešti nikde courat nebudeme.

Než jsme se nasnídali, přihrnuli se dvě přeháňky. Hned vedle nás je pobřeží a při pohledu na dost děsivou oblohu je jasné, že se počasí hned tak nezlepší.

Tak to byl plán A a plán B byl, že kdyby bylo nějak obzvlášť vedro, asi tak jako v neděli, klidně bychom tu zůstali až do odpoledne a na naše smluvené místo bychom se přemístili až k večeru.

Přátelé mají přijet také až k večeru, a tak by nebyl problém. Jenže, na nějaké tropické teploty to opravdu nevypadá, a tak jedeme pomaličku polehoučku na místo setkání.

Tentokrát jsem udělala večeři pro všechny já, protože jsme se chtěli jednak trošku revanšovat a druhak, oni byli na cestě mnohem déle.

Takže byli fazolky na másle s kořením, ledový salát s rajčátkem, těstoviny s pestem a opečená bílá klobása a jako první chod byla slepičí polévka s kapáním.

Večer už jen sedíme a povídáme a povídáme. Klasika, však to všichni známe.

Dnešní trasa je 80 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ