int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



22.6.2017 Plön - D

Dopoledne se chceme zastavit v podnikové prodejně marmelád ve Schwartau. Všichni marmelády známe, jsou hodně drahé a hodně dobré.

Mě už darované marmelády od mojí báječné přítelkyně došly a už si kupujeme marmelády v Lidlu. Tady je příležitost, koupit si pár skleniček za přijatelnou cenu.

Výběr je velký a myslím, že s 30% slevou je to už rozumná cena. Marmelády jíme poměrně hodně. Občas dělám lívance, palačinky, a hlavně přidávám marmeládu do bílého jogurtu. Každé ráno máme marmeládu na stole a chleba s máslem a marmeládou je běžná část snídaně. Dobře jsme nakoupili, mám radost.

Přihnala se ohromná bouřka a krupobití. Obloha úplně ztmavla a teplota poklesla na 13°C. Nevím, ale léto vypadá poněkud jinak. Jedeme jen kousek do městečka Plön, kde bychom měli přespat a v pátek jedeme do Kielu.

Rádi bychom se podívali na končící týdenní slet ohromných plachetnic. Tento týden probíhají v Kielu známé závody plachetnic. Měla by to být přehlídka od nejmodernějších katamaránů po repliky starých historických lodí. Jsem zvědavá, kde se nám podaří zaparkovat.

Zdenda jel na kole obhlédnout okolí. Stojíme u krásného velkého jezera, počasí se umoudřilo a teploty se pro změnu blíží pomalu k třicítce. Je to peklo, akorát se pořád dokola oblékám a svlékám.

Já se držím doma, protože noha stále není v pořádku a docela ještě bolí. Ráda bych byla na Kiel co nejvíce fit, ale obávám se, že je ještě brzo. Už jsem prošla další fází, teď otoku nártu a následného splasknutí. Celé odpoledne leduji a to hodně pomáhá. Hlavně jsem v klidu, moc nechodím, nohu mám na sedačce a foukám si bebíčko. Jsem nešika, takhle si ublížit. Spíše mi víc mrzí, že nám tak komplikuji život.

Teď bude problém se v Kielu dostat co nejblíže ke kanálu a ohromné zátoce – fjordu. Jestli budou opravdu v sobotu další, nebo, jedny z dalších závodů plachetnic, musíme být blízko a tam jednak nedojdu a ani nedojedu na kole.

Tak uvidíme, kam se dostaneme a jak budeme úspěšný. Zdenda si udělal výlet na kole okolo jezera a pozdní odpoledne si taky užil.

Dnešní trasa je 48 km

Bad-schwartau-pln-22-6-2017-ujeto-48-km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ