int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 21.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



3.5.2017 Dubice u České Lípy - ČR

Plánovaný odjezd se maličko posunul díky servisu a lambdasondě, kterou máme novou. Takže jeden den zdržení, ale zvládli jsme vše, kola jsou zase na svém místě a jedeme. Samozřejmě, absolvujeme plánované zastávky a setkání.

Nejdříve na cestě je Karel s Pavlou. Skvělá rodina, která vlastní a provozuje servis na bydlíky. Už jsem se tu několikrát zmiňovala o Karlovi a jejich servisu.

Známkou jejich kvality je téměř zhroucení Karla, který zkrátka nestíhá všechny zájemce o jejich služby uspokojit.

Pak to dopadá tak, že jejich bydlík na dvoře smutně kouká na kolegy, kteří projely půlku Evropy a on je stále pod přístřeškem. Považujeme Karla za jednoho z hrstky solidních podnikatelů, kteří se snaží odvést svou práci co nejpoctivěji, a to si ve finále vybírá svou daň ve ztrátě soukromí, volného času a aspoň minimální volnosti.

Plný dvůr karavanů a obytek svědčí o vytíženosti a hlavně o tom, že si cestovatelé mezi sebou velmi rychle řeknou, kde je jaký servis, kde se k nám chovají slušně a práce je odvedena s fortelem, umem a ještě za slušnou cenu.

Máme naplánované setkání při našem návratu kousek za hranicemi na Labi.

Karel slíbil, že se utrhne, dílnu alespoň na prodloužený víkend opustí, vezme člun a s Pavlou a několika přáteli přijedou nám po Labi naproti. Měli bychom si udělat výlet po Labi, kamkoliv a výlet do Labských pískovců, kterých je v okolí Bad Schandau a Pirny spousta. V dávných dobách a v minulém životě jsem hodně do této oblasti jezdila a ráda se Zdendou procourám místa, která mě kdysi byla velmi důvěrně známá.

Dnešní trasa je 188 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ