int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 19.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



23.3.2018 Janov - Itálie

Uběhlo pár dnů a my se už pomalu loučíme s mořem.

P3220231

Itálie, jako by se nám snažila na závěr našeho putování vynahradit příšerné dny, kdy nezbývalo, než si deště vysedět v autě.

P3220239

Teď máme vysloveně nádherné dny. Dojeli jsme zbytek krásné pobřežní oblasti Conque Terre a můžeme směle pokračovat na Janov.

Mezi tím jsme přespali v městečku Cavi, kde jedinou možností bylo parkoviště u hřbitova.

P3220244

Alespoň jsme měli klid a nikdo nerušil náš pokojný spánek. Kupodivu, jak všechna parkoviště u hřbitovů jsou zdarma, tady je parkoviště v sezoně hrazené, ne moc, ale je.

P3220246

Opět je to oblastí, kde se bojuje o každý centimetr volného místa. Tím, že jsou všude okolo nás vysoké a strmé útesy, tak pokud se objeví kousek pláže, nebo kousek půdy, kde se dá postavit dům, letovisko, placené stání pro pár aut a my máme smůlu. Parkování v celé oblasti je ohromný oříšek a jak vidíme, tak i do budoucna bude. Několik velkých nových parkovišť, které vyrůstají už mají při vjezdu tyče ve výšce, abychom tam nemohli vjet. Zákazové značky pro obytná auta a karavany jsou místním standardem této oblasti. Takže ani výstavba nových parkovišť nám nepomůže.

P3220132

Ovšem, pobřeží je tu nádherné a my jedeme těsně nad útesy po staré silnici, která je občas velmi zajímavá. Je to příjemná cesta, kde se občas jede krokem a velmi obezřetně.

P3220198

Občas se musí dát přednost na úzkém mostě a velmi často máme za odměnu krásné výhledy. Moře je nádherné a je stále co obdivovat.

Dnešní trasa je: 68 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ