int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



17.6. 2018 Leer - Německo

Počasí se hodně zhoršilo a je ošklivo už od rána. Fouká velmi silný vítr a každou chvíli je poměrně silná přeháňka.

P6170053

Chvilkami vysvitne sluníčko, ale jinak to stojí za prd. Aspoň jsme si udělali pořádek v počítačích, oba dva, urovnali vše, co bylo potřeba. Zároveň jsme vyřídili korespondenci a já jsem se vrhla na úklid oblečení. Vytřídit co už je staré, obnošené a na vyhození.

P6170057

Taky jsem dlouho neprala a našpiněné prádlo se nám pěkně nakupilo. Tak je potřeba vše vyndat, roztřídit a poskládat do jednotlivých tašek. Na to mám už systém látkových tašek, které jsou na ponožky, další je na trička a další na ručníky a utěrky. Později, na konci měsíce k tomu přibude ložní prádlo.

P6170070

Taky byl dnešek dnem očisty nás, jako takových. Nahřejeme si vodu v bojleru a vycachtáme se hezky pěkně v teploučké vodě.  Počasí se horší a horší, takže nic moc a na kola to rozhodně nevypadá. Škoda.

P6170072

Zítra ještě do kuchyně nakoupím pár drobností a můžeme vjet poprvé s naším Flíčkem do Holandska. Zdenda tam byl velmi často a pravidelně ještě s kamionem, ale to bylo něco jiného.

P6170065

To bylo o cestě z firmy do firmy a ještě, co nejrychleji. Teď konečně si Holandsko můžeme v klidu procestovat a prohlédnout.

P6170074

Odpoledne jsme přejeli do městečka Leer na internet k McDonalds. Bohužel, jinak to v Německu nejde a i tady máme omezené připojení na tři hodiny. Není kam se jinam připojit. Uvidíme jak k nám bude Holandsko, co se týká internetu  vstřícné. 

Dnešní trasa je: 49 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ