int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 18.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



2.7.2018 Zevenhuizen - Jižní Holandsko - Nizozemí

Přejeli jsme opět jen kousek, na dostřel před Rotterdam. Dnešní den věnujeme odpočinku a koupání.

P7020007

Musím Zdendu velmi pochválit, protože našel krásné místo kousíček od velikého čisťounkého jezera.

P7020025

Máme tu i nuda pláž, oddělenou od veliké pláže pro ostatní. Těch pláží je tu několik, a i několik parkovišť, takže je výběr a vše je zadarmo.

P7020021

My stojíme hned u jezera, ale před námi je ještě jedno velké parkoviště s restaurací a s ohromnou pláží. Tam je také nejvíce návštěvníků, ale stále to je pohoda. Lidí není až tolik, aby to bylo člověku nepříjemné.

P7020022

Stromy poskytují příjemný stín a na jeden den odpočinku na cestě je to skvělé místo. I parkování se zdá být v pohodě, hlavně, je tu, podle nás velmi bezpečno.

P7020031

Tak a toto je klasika pro Nizozemsko. My jsme sice v Jižním Holandsku, ale takto to je tady všude.

Jsme v cyklo velmoci a vše je protkané cyklostezkami a aby toho nebylo málo, tak tam kde se pohybuje více lidí, tak hned je i asfaltová cesta pro chodce a aby toho nebylo málo, tak z druhé strany je ještě stezka pro koně. Takže tu máme vedle sebe cyklostezku, chodostezku a koňostezku.

Za valem je jezero.

U té cyklostezky je to ještě dotažené do maxima, do dvou pruhů. Jeden tam a druhý zpět. To, aby se cyklisti sobě navzájem nepletli a nemuseli se nedej bože vzájemně vyhýbat. Těch je tu taky hodně, protože v Nizozemí je hodně koňů, které mají lidi na sport, pro zábavu, zájem a pro aktivní odpočinek. Někdy mi to připadá, že kdo má dům a nemá u něj koně, tak není Holanďan.

P7020039

Zítra máme naplánovaný výlet do Rotterdamu a jestli to dobře dopadne, sejdou se s námi kolegáčkové, kteří jsou tady na dovolené.

Dnešní trasa je: 27 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ