int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



7 - 8.7.2018 Westvoorne - Jižní Holandsko - Nizozemí

Přesně jak jsem říkala, včera bylo velké prádlo. Zdenda mi nanosil vodu z jezera, přes noc se namáčelo a dopoledne pralo.

V jezeře je krásně čistá voda a je jí dost. Jen bohužel bylo tak nějak celý den pod mrakem. Nebo spíše oblačnost byla hrozně nízko, bylo nádherné teplo, samozřejmě, foukal vítr, ale sluníčko nesvítilo.

Do toho jsme si ještě hráli s fotoaparátem, a tak nemám co dát jako dokumentaci. Tak jen jednu příšernou fotku pověšeného prádla. Samozřejmě, jsme zase na starém nastavení a jak to vypadá, vše je v pořádku.

Nedaří se mi totiž nastavit super ovládací panel a to už se s tím trápím po několikátý co mám nový aparát.

Jedu přesně podle návodu, ale nejde mi to. Vždy, když někde stojíme, tak si vezmu návod, jedu krok po kroku, ale špatně. Přeskakuji nějaký krok, který je klíčový a na obrazovce se mi neobjeví to co má. Jedná se o to, že bych ráda fotila, když je čas i na další programy, kde se dá všechno možné nastavit.

Teď fotím na scénické programy, ale možností je ohromné množství a nastavovat vše v útrobách aparátu je nad mé síly a znalosti, to hlavně. Už na jaře jsem chtěla dojít do Olympusu, aby mi to nastavili, ale klasicky, zapomněla jsem na to. Holt, co si nenapíšeme, to jako by ani nebylo.

Zdenda se zase učí fotit a natáčet s droníkem. Taky se mu to zpočátku moc nedařilo, ale myslím si, že výsledky má lepší a lepší. Takže se bavíme, já se stále snažím přenastavit aparát a Zdenda zase proniká do tajů focení našeho droníka.

P7080012

Bezvadná věc, málem bych zapomněla, máme tu volný internet z přístavu a poměrně silný signál. Musíme použít naši anténu, ale přístav je kousek a dalo by se k němu popojet, takže by se dalo připojit i bez antény.

P7080037

No a průběžně se koupeme, opalujeme, vaříme dobroty, klimbáme, já si čtu, Zdenda studuje droníka a den uteče jako voda.

P7080003

Ráno jsem ještě dala ohřát další dva velké hrnce vody a vyvařila jsem štos utěrek. Mám je z větru krásně voňavé a čisté, to mám ráda. Sluníčko taky pomohlo. Teď už mi zbývá jen jedno ložní prádlo a pár ručníků, ale to nikam nespěchá.

Takže tak a zítra už jedeme dál.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ