int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



23.11.2018 Saint Laurent du Var - Francie

Prší, prší jen se leje. Zkrátka, je opravdu hodně ošklivo, ale zítra už by se to mělo vylepšit.  Stojíme kousíček od velkého nákupního centra a dneska je černý pátek ve znamení výrazných slev. Potřebujeme dokoupit pár věcí a když už je tak ošklivo, tak holt jdeme nakupovat. Ale není to nic světoborného. Zdenda potřebuje doplnit ponožky, já si potřebuji koupit nové legíny, protože ty staré, oblíbené se už rozpadají a rozhodli jsme se, že si koupíme novou termolahev v značkové prodejně a hlavně, koukneme se po nějaké šikovné malé váze do kuchyně. 

Pb220028

Veskrze jsme byli úspěšný. Mám moc pěknou váhu, Zdenda příjemný ponožky a já legíny. Něco málo jsme ušetřili, a tak jsem spokojená.

Zítra bychom měli jet na výlet do Nice, pokud ovšem vůbec někdy přestane pršet.

Pb220030

Večer už je zaplněných všech pět parkovacích míst kolegy jen z Francie. Na prvním místě stále stojí pán, tak v našem věku, ale je vidět, že už je tady poněkud déle, a snažil se mě hned první den upozornit, že v domě naproti je někdo, kdo volá policii, když se tady stojí přes den. Stále ukazoval na ceduli a vysvětloval mi, že nesmíme vylévat toaletu do kanálu v chodníku, nesmíme odpadní vodu vylévat do parku a já nevím co vše. Samozřejmě to neděláme, ale zřejmě se to asi tady občas tak děje, i když by mě velmi zajímalo, jak to tento pán sám řeší, protože jak je vidět, tak stojí a stojí stále na jednom místě.

Pb220031

Kousíček pod námi je dětské hřiště, kde lze načerpat vodu, což Zdenda taky večer nanosil. Když jsem se ho zeptala, jak to, že on tu stojí celý den, tak mi hrdě sdělil, že on může, on tu má kancelář, Offis, a to jsem šla do kolen. Pán je tak trochu zanedbaný, vytahané tepláky, rozčmachtané pantofle, neupravený fousatý člověk, který tady má kancelář!  Několikrát už okolo nás projela policie a vše je, jak to vypadá v pořádku. Kdybychom tu neměli stát, jistě by nás velmi rychle vypoklonkovali. Máme nachystanou verzi, že jsme chtěli jet na to parkoviště na kraji města, ale je v rekonstrukci a my hlavně tady musíme stát, protože totiž čekáme na zásilku z Lyonu, a to musí přeci každý pochopit.  

 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ