int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



24.10.2018 Iperia - Itálie

Dneska jsme se chtěli ještě věnovat sami sobě, tedy rybaření a četbě, nicméně páni z loděnice nás požádali, abychom někam přeparkovali, protože jim stojíme u jedněch z mnoha vrat do loděnice a oni ty vrata už budou používat.

Pa210008

Podotýkám, před vraty jsou složený ohromný betonový zátarasy a hodně a hodně dlouho těmi vraty nikdo neprojel. Co čert nechtěl, dneska se rozhodli vjezd zase používat a my museli přerušit snídani a přesunout se.

Pa240002

Jenže, teď stojíme hodně nešikovně a jak je vidět, tak nikdo z kolegů se nechystá odjet, a my holt budeme muset náš odjezd uspíšit. Kdybychom to jen tušili, tak před námi bylo místo, ale betony tu už jsou hodně, hodně dlouho a rozhodně to nevypadalo na nějaké manévry ze strany loděnice.

Pa130019

Jen potřebujeme natankovat plyn, a to se zase ukazuje jako další problém V dosahu 20 km není jediná plynová pumpa a kdybychom dojeli do San Rema tak bychom to měli ještě dál. Vracíme se do Imperia a jedeme kus za město, směrem do hor k jediné benzínce s plynem široko daleko. Plyn jsme naposled tankovali před třemi týdny.

Pa240004

Domnívám se, že bychom tam ještě měli mít tak 10 l, ale bylo by nepříjemné, kdybych se přepočítala a plyn nám najednou došel. Hlavně, o víkendu jsou téměř všechny čerpací stanice bez obsluhy. Pohonné hmoty natankujeme bez problémů, automatem, ale plyn nikoliv. Takže je nanejvýš prozřetelné, v žádném případě v Itálii nenechávat nákup plynu na víkend. Hlavně v zimních měsících, kdy nám plyn z bomb mizí před očima.

Pa220189

Benzínku jsme v pohodě našli, ale dnes je den blbec. Ve středu a v neděli je bez obsluhy a to znamená, že plyn nenatankujeme. Chvíli uvažujeme, jestli u benzínky zůstaneme, ale kousek pod námi, pár kilometrů je McDonald, který už známe, kde už jsme jednou spali, a tak tam nakonec zajíždíme kvůli volnému internetu. Včera jsme opět dobyli internet od Italů a máme zase krásných 40 GB na měsíc za 9,9 eur, ale i to je pro nás hodně málo a na práci na stránkách to bohužel nestačí.

Pa130021

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ