int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



2.8.2018 Meppel - Nizozemí

Ráno dost dlouho trvá, než se nasnídáme, uklidíme, rozhoupeme a sedneme na kola. Máme už naučený ranní rituál. Budíček mužstva je v 8:00, následuje bohatá snídaně, protože já tvrdím, že snídaně je základ a hlavně, snídani si hodně užíváme.

P8020003

Nejen, že plánujeme, co nás ten den čeká a nemine, ale ještě probereme v klidu a pohodě co máme na srdíčku. Zkrátka, snídaně by měla být vždy v poklidu i u kolegů, kteří jedou na dovolenou a pospíchají do cíle. Pak už se dá oběd odbýt, ale snídaně by měla být luxusní záležitostí.

P8020007

Dnešní den je zasvěcen výletu na kolech. Velitel vozu naplánoval trasu, máme to 55 km, což je na našich kolech pohoda. Kdyby mi před časem někdo řekl, že se na takovou trasu, na takovou délku trasy budu těšit, řekla bych, že se zbláznil. Zatím si elektrokola velmi užíváme a jak už jsem se zmiňoval, několikrát, stále to považuji za investici roku.

P8020019

Oběd a koupání, opět, v krásně čistém kanálu.

P8020017

Opět jsme použili perfektní plánovač cyklo tras, který je asi ojedinělý. Hledali jsme něco obdobného pro Německo, kolega nám poslal odkaz na Francii, ale vše ani zdaleka nedosahuje kvalit místních cyklostezek. Celou trasu si doma v počítači naplánujeme, zapíšeme si čísla, tak jak jdou za sebou a můžeme vyjet.

P8020008

Na každé odbočce, křižovatce nebo nějakém místu, kde bychom se mohli ztratit je někde zelené číslo, které nás vede. Jen je důležité se nezakecat.

P8020009

Občas se se Zdendou zapovídáme a odbočku mineme. Pak nám najednou naše číslo zmizí, my jsme na křižovatce a nevíme kudy dál. Tehdy se jednoduše musíme vrátit a dívat se, kde jsme odbočku minuli. Klasika, ona tam byla, ale my si jí v tom fofru nevšimli.

P8020027

No, co dodat, Nizozemí, jako takové, je opravdu přenádherné a určitě stojí za to se sem na týden, dva, vydat a kousek venkova si na kolech projet. 

P8020030

Odpoledne se samozřejmě nese v duchu koupání a lenošení. Kupodivu i tady je skvostná pláž, kde můžeme být na hambato. Tak to už nemá nejmenší chybičku a pláž je přesně naproti nám. Takže kousek a voda je stále skvělá.

Dnešní trasa je: 55 km

Meppel-hoogeven-a-zpet-ujeto-55-km-02-08-2018

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ