int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



21.9.2018 Cham - Německo

Loučíme se s přáteli, které jsme tak nějak drobet přepadli, ale myslím, že večer se nakonec vydařil a setkání bylo moc fajn.

Ještě si dáme jednu ranní kávičku, ale povídání by bylo tolik, že bychom snad ani neodjeli. Pavla má o víkendu narozeniny a plno práce s přípravou oslavy a my už taky musíme odjet, jinak se do té Itálie nedostaneme. Už tak jsme se zdrželi víc, než jsme plánovali.

P9210006

Koupila jsem si poslední šišku chleba, obyčejné Šumavy, která je výborná. Další měsíce budeme jen na toustovém chlebu, a tak nám ta naše Šumava přijde jako naprosto vynikající chlebíček. Italové mají výborné veky, zrovna tak Francouzi, ale jsou hodně drahé.

P9210019

Pořád nám vychází kilový bochníček na 2-3 eura, což je opravdu hodně. Mě toustový chleba nevadí, nebo jím suchary, ale Zdenda má chleba rád, a tak si kupuje jeden druh za 2 eura kilogramový bochník. I v Čechách bych se hodně rozmýšlela, jestli dát za chleba 50,- Kč, ale tady je to ta nejnižší cena.

P9210024

Vjíždíme do Německa hraničním přechodem Rozvadov a už si to suneme k Rakousku. Zdenda našel překrásné parkoviště u městečka Cham, kde stojíme přímo pod rozhlednou a celé údolí máme jako na dlani.

Zítra už vjedeme do Rakouska.

Dnešní trasa je: 251 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ