int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



12.04.2019 Nýrsko - Česko

Zdendy velký den se přiblížil a už od pěti hodin nespí. A rovná si v hlavě myšlenky o čem všem bude povídat.

Původní záměr udělat takovou malou ukázku pro pár dětí z klubu pro mládež se přesmykl do přednášky v kulturním domě v Nýrsku, kde kromě knihovny a tak podobně mají i přednáškový sál. Musím říct, že i moc pěkný, moderně zařízený a hlavně, daly se zatáhnout rolety a představení mohlo začít.

Kupodivu se sešlo asi 25 lidí, což, jak nám bylo řečeno, na Nýrsko je to docela výkon. Lidi tady nemají prý moc zájem o cokoliv.

Nakonec vše dopadlo dobře, Zdendy první přednáška o našem cestování byla odměněna potleskem, a tak máme premiéru za sebou. Vstupné bylo dobrovolné a celý výtěžek jsme alespoň klubu věnovali na cokoliv uzná vedoucí Petr za užitečné.

Důležité je, že klub funguje naprosto skvěle, podchytává kluky a holky, kteří mají buď hodně volného času, nebo se jednoduše nudí a při té příležitosti atak dál a tak dál.

Pomalu jedeme dál směrem na Strakonice. Chtěli jsme se podívat na Šumavu, ale ujíždíme do vnitrozemí, protože se prudce ochladilo a je tu hlášené sněžení, které by nám opět mohlo zkomplikovat život. Takže ze Šumavy není nic, na letních gumách neriskujeme klouzačku na silnici.

Asi se teď na pár dnů odmlčíme, protože budeme pobíhat po úřadech, vyřizovat potřebné, a to je tak nezáživné, že stejně nebude o čem psát.

Na další cestu vyrážíme někdy okolo 12. května směr Německo, Nizozemí, Belgie a Francie. Opět jinou cestou, než jsme tam už projížděli a pobřeží moře už máme projeté, a tak nás čeká krásné vnitrozemí na které se moc těším. Opět to budou dlouhé projížďky na kolech, které jak v Nizozemí, tak Belgii nemají chybu.

Dnešní  trasa je 95 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ