int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



12.11.2019 Cesta do Narbonne - Francie

Je sice krásně, ale fouká studený vítr, tak pocitová teplota je hodně nízko.

Jedeme směrem k Narbone, což už se hodně blížíme ke Španělsku.

Krásná krajina se spoustou vinic. Škoda, že už je tak zima a nejsme tady o něco dříve. |Jak vidíme z uschlých hroznů, zbylo by pro nás ještě něco na zobání, ale je už pozdě.

Vinice jsou tady doslova všude a pak, pastviny. Samozřejmě, co pár kilometrů je nějaké vinařství a samozřejmě vinné sklepy a prodejny.

Ty jsou teď už většinou zavřené, ale v sezoně to musí být paráda. Doslova na každém kilometru se dá koupit víno místní výroby a řekla bych, že musí být výborné. Já říkám, že jakmile víno má dost sluníčka, což tady má, tak je výborná snad každá odrůda. Jedeme do Narbone, kam se chceme jít zítra podívat.

Snad bude hezky. Stále ještě nemám dopracovanou novou kapitolu Recepty na cesty. Tak dneska celý den píšu a probírám fotky, a tak vůbec. Zvládla jsem napsat článek do kapitoly Jak na nákupy – Francie.

Myslím, že už jsme tu jak vloni, tak letos prožili tolik času, že si mohu maličko dovolit shrnout svoje postřehy ohledně nákupu potravin.

Pomaličku si to suneme krajinou mezi vinicemi, pastvinami a v dálce se nám už zvedají Pyreneje. Však taky odtamtud vane studený vítr. Toho, kdyby nebylo, tak je parádně.

Dnešní trasa je: 29 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ