int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



18.11.2019 Le Barcares - Francie

Další cesta nás zavedla do maličkého pobřežního městečka Le Barcares,

Pb180005

které je jako všechny tady vysloveně letní a turisticky, ale řekla bych, že moc pěkný.

Pb180024

Jen, v létě se tu prakticky nechytneme. My spíme na náměstí, kde sice není žádný zákaz stání, ale věřím tomu, že tu jsme jen a jen trpěni díky ročnímu období.

Pb180035

Příšerně fouká vítr, ale nedá se nic dělat, jdeme si protáhnout nohy a procházíme skrz městečko a podél pobřeží se vracíme zpět.

Pb180037

Udělali jsme si takový malý, asi tři kilometry okruh a jsme vyfoukaný až hrůza. Jen nám nebere rozum, kde městečka, a i velká města berou ohromné částky peněz na nové pěší zóny, naprosto úžasnou zeleň, která je všude kolem.

Pb180036

Tady se připravují na Vánoce a už jsou na každé pouliční lampě připevněné stromky, které už jsou i někde jednoduše ověšené, ale moc pěkně. Když vezmu v potaz cenu stromků na trhu, samozřejmě ji budou mít se slevou, ale stejně, několik stovek stromků je po celém maličkém městečku, kde kromě pár místních není nikdo.

Pb180050

Za námi je veliká hala na trh a několik dřevěných domků s vánočním zbožím. Pořád jsme v maličkém městečku, u nás by to byla vesnice, ale péče o vše je tu neuvěřitelné. Dokonce tu mají info centrum, jako bychom byli v nějakém historickém městě.

Pb180055

Několikrát za večer kolem nás projela policie a v pohodě. Jen nás okoukli a jeli dál. Na to, že tu skoro nikdo není a městečko je spíše město duchů, tak tu velmi důkladnou policejní ochranu, čemuž samozřejmě tleskám.

Dnešní trasa je: 20 kmLeucate-le-bacares-18-11-2019-ujeto-20km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ