int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 19.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



21.12.2019 Garafia - La Palma - Kanárské ostrovy - Španělsko

Na dnešní den jsme si naplánovali odpočinek, jsme docela dost utahaný.

Vrátili jsme se do kempu, který je naprosto úžasný. Tak, takto bych si představovala stání pro obytná auta.

Pc190025

Celý veliký prostor je rozdělen do sekcí pro obytná auta a karavany, pak pro stany, a nakonec pro denní návštěvníky, kteří si přijedou jen zagrilovat a posedět. Je tu několik domečků kompletně vybavených na rodinnou sešlost.

Pc190017

Ohromné grily a za domky je hromada dřeva připravená k použití do grilů. Jeden domek má dokonce z venku udírnu, což jsem jen koukala.

Pc190026

No a pod úrovní jsou perfektní a čisté toalety s tím, že na dámách i pánech je bojler na teplou vodu, sprcha a samozřejmě několik umyvadel a lavice na odkládání oblečení a tak podobně.

Pc190022

Několik stojanů s elektřinou a samozřejmě, několik kohoutů s vodou. Vody a elektřiny hojnost a vše je zdarma.

Pc190013

Zkrátka pro nás ráj na zemi. Zdenda nás hned připojil na proud a já se dala do pečení.

Ovšem, co se nestalo, měli jsme další návštěvu. Jak jsme připluli, tak na parkovišti u hotelu za námi přišel místní Kanářan z obytky a ptal se na Zdendy anténu, kterou má k vysílačce.

Pán byl nadšený radista a myslel si, že Zdenda také. Nakonec mu Zdenda vysvětlil, že má vysílačku, jakou používají kamioňáci mezi sebou a že jsme si jí dokupovali, aby se mohl spojit s kolegou před sebou, ale že žádný radista není. Pan radista si nás tady našel a přijel na kus řeči. Bylo to pěkné.

Zdenda i pán mají v ruce mobily a přes translátor si povídali. Dostala jsem taštičku plodů opuncií a dýni a za to jsem radistovi zabalila moje čokoládové muffiny a čokoládové croissanty, které jsem odpoledne upekla z listového těsta. Ani jsme se nenadáli a je večer. Jsme poměrně vysoko a tak se tu rychle ochládá. Báječně jsme se vysprchovali. Je to paráda nemačkat se v maličkém sprchovém koutu a nemuset šetřit teplou vodou.  

Zítra zase jedeme dál.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ