int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



3.9.2019 Bráník - Praha - Česko

Stále stojíme v Braníku u loděnice.

P9010034

Zdenda je u auta a já vyřizuji část toho co je v plánu před další cestou. Klíčové je cestovní pojištění na další příští rok. Opět nám ho maličko zdražili, ale co se dá dělat. Stále podle mého průzkumu je to to nejlevnější cestovní pojištění na celý rok. Podotýkám, BEZNÁVRATOVÉ, což je veliký rozdíl oproti celoročnímu pojištění, ale na tři měsíce, což je návratové pojištění. Tam je cena odlišná. U VZP je výhoda, že se můžeme přihlásit do klubu Stálého zdraví, což nás nijak neobtěžuje nabídkami a povinnostmi a získáme 30% slevu. Má to ještě jeden háček, tuto slevu získáme pouze na přepážce. Pokud bychom toto chtěli nastartovat po internetu, tak sleva je pouze 10 %.

P9010031

Obvykle to bývá obráceně, ale VZP to má takto. Takže, cena se slevou je 3434.- na osobu a na rok. A tím pádem jsme opět o sedm tisíc lehčí. Pokud máme toto pojištění a přijedeme do Čech a chceme k lékaři, musíme zaplatit dva měsíce běžného zdravotního pojištění co jsou další 3606.- Kč na osobu. O všem hodně píšu v kartě Pojištění – RPC.

P9010037

Po dvou letech máme opět nové koberce v celém našem domově na kolech. Vím, že spousta kolegů koberec do obytného auta nechce, ale mě přijde auto nebo karavan bez koberce strašně chudý a neosobní. Nevím, ale pro mne je to něco jako záclony v oknech. Je to takové zútulnění našeho domova.

1-241

Zdenda hned od začátku rozvrhl koberec na 4 části a mohu říct, že je to tak velmi praktické. Koberce se lehce vyklepou, rozhodně lehčeji, než kdyby byly v jednom kuse. Rozhodně a jednoznačně, za mne, koberce do interiéru patří a pokud má někdo pejska, nebo, kdybychom měli my pejska, tak bych měla alespoň malé koberečky, které se snáze vyklepou a vyperou.

1-238

Zítra už se přesouváme do Benešova a Chmelné k sestřence. Zdenda si musí v Benešově vyzvednout kartičku VZP jako čerstvý předdůchodce. Dál nás čeká další a další setkání s rodinou a přáteli. Samozřejmě, na všechny se moc a moc těšíme, protože je pak dlouho neuvidíme. Zase se příležitostně ozvu a moc ráda.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ