int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



16.3.2020 Hoya del Pozo - Gran Canaria - Kanárské ostrovy - Španělsko

Už od rána se před Lidl tvoří hlouček lidí a my s Irenou jsme mezi prvními. Samozřejmě, všichni se snaží být co nejdál od sebe, ale stejně je to málo platné. Lidl se otevřel a dovnitř pouští jen 15 lidí s tím, že jakmile jeden vyjde s nákupem ven, další je vpuštěn. Velká cedule vyzývá zákazníky, aby udržovali metrový odstupy a u dveří dostáváme gumové jednorázové rukavice. Zboží v regálech je dost a dost, všeho a všechno. Nikde není prázdné místo po vyprodaném zboží. Do prodejny smí jen jeden z rodiny. Nemáme roušky a tak jsme použili přes pusu a noc šály, ale roušky a šály nebo šátky nemá skoro nikdo. Na to, jaká je všude kolem nás restrikce, tak roušky nikdo nenosí. Zatím.

P3160053

Vracíme se na místo u moře, kde už jsme stáli a s námi je tu Milan s Irenou, kteří tradičně stojí v Maspalomas. Nicméně, chvíli po příjezdu je tu na kontrole policie, ale nás tady nechává v klidu, jen nesmíme mít židličky venku. Do noci přijeli ještě dvakrát, takže skutečně jsme pod velkým dozorem. Irena s Milanem se nakonec vrací na své známé místo v Maspalomas, kde vše znají a cítí se tam lépe.

P3160054

My dodržujeme veškerá nařízení, vyrobíme si roušky a samozřejmě, jak to jen jde, sledujeme zprávy jak z domova, tak z blízkého zahraničí. Máme nakoupeno, máme dostatek potravin na dobré tři neděle, možná měsíc a plánujeme přesun nahoru do hor.

P3160055

Víme o několika místech na totální samotě, kde by lišky dávali dobrou noc, pokud by tam teda nějaké byli, a tam bychom se na nějakou dobu uklidili. Jen budeme potřebovat doplnit vodu a ta na dvou místech byla k dispozici, pak plyn, ten nám vydrží měsíc a zajet k plynové stanici není problém, ale jinak jsme soběstačný.

P3160059

Tak uvidíme, jak to celé dopadne.  Držme si všichni palce, abychom to ve zdraví přežili.

Dnešní trasa je: 47 kmMaspalomas-hoya-del-pozo-16-03-2020-ujeto-47-km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ