int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



25.3.2020 Hoya del Pozo - Gran Canaria - Kanárské ostrovy - Španělsko

Další dny karantény máme za sebou a mohu říct, že to docela ujde. Hlavně, dodržujeme denní rozpis, který nám hodně pomohl.

Až později jsme se dozvěděli, že se to vlastně v těchto dnech doporučuje, že by si lidi v karanténě měli něco takového udělat. Hlavně, máme jasná pravidla, která dodržujeme a řekla bych, že nám hodně pomáhají zvládat čas v autě.

Zprávy ze stránek Gran Canaria sledujeme každý den a jak to vypadá, tak za včerejšek stoupl počet nakažených na GC jen o deset lidí, což je dobré znamení. Nárust se pomalu zastavuje, až jak doufáme, zastaví se úplně a my budeme moci vyjet. K tomu samozřejmě upínáme všechny naše naděje.

91226861_2854915831257722_3432870048618774528_n

Byla by škoda odtud teď odjet, samozřejmě pokud nebude jiné vyhnutí a pokud se to stane otázkou života nebo smrti, nic jiného nezbude, ale snažíme se situaci nebagatelizovat, ale zároveň nehrotit. Máme ohromné štěstí, že ani jeden z nás nemá nějakou vážnější nemoc, na kterou bychom potřebovali léky a ty nám už docházely. Nebo, jako kolegyně, která měla dlouho plánované náročné vyšetření. Nicméně, i ty léky by se daly řešit u místního lékaře a následně v lékárně.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ