int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



29.6.2020 Ajuy - Fuerteventura - Kanárské ostrovy

Dneska jsem nechala Zdendu maličko vyspávat a nestandartně snídáme až v devět hodin.

P6290011_2

Z restaurace nad námi máme docela slušný internet, i když na anténu, ale sláva za něj a Zdenda hluboko do noci ukládal všechno možné na vzdálená úložiště. Takže šel spát hodně pozdě a dnešek je stejně dnem přesunu a potřebujeme si odpočinout.

P6290034

Přejíždíme jen o pár kilometrů na jih. Opět jedeme skrz Pájaru a jak to tak vypadá, za chvilku jí budeme znát skrz na skrz. S ohledem na to jak je maličká, to nebude vůbec žádný problém.

P6290038

Jedeme na další hezké místo s velikým parkovištěm Ajuy, kde máme v plánu se koupat, odpočívat a večer grilovat.

P6290051

Ovšem málem se vše zvrtlo v děsivou noční můru. Co se stalo? Přišli jsme o všechny telefony, teda málem, ale chvíli to vypadalo dost beznadějně.

P6290063

Zkrátka, šli jsme na pláž a já jsem klasicky vše zabalila do batůžku s tím, že tam nějakou tu hodinku zůstaneme.

P6290065

Po příjezdu koukáme, že sousedé mají vytaženou markýzu, a tak jsme ji taky trochu vysunuli, hlavně, aby nám nesvítilo sluníčko na lednici.

P6290066

Kolega odvedle přišel s upozorněním, že normálně markýza být nesmí, to už je kemping, ale na jídlo jí mít můžeme.

Img_20200629_201954

Zdenda si ještě dělal legraci, že pro něj jíst tři hodiny není problém, ale moc děkujeme za upozornění a skutečně po jídle jsme jí hodně stáhli, jen na pár centimetrů a jdeme na pláž. S ohledem na to, že jsme usoudili, že jsme tak blízko auta, že se ani nevyplatí se na pláži rozkládat a že nám bude lépe u auta a na vykoupání si těch pár metrů dojdeme. Takže všechno vybalit a s ohledem na to, že tu není telefonní signál vůbec žádný, jsme ani nezaregistrovali telefony. Mezitím si Zdenda poklábosil s panem sousedem a jdeme se znova koupat. K večeru jsme chtěli jít na procházku jen kousek po útesu. Hned vedle nás je ohromná jeskyně a moc hezky upravená cesta k ní. Lákal nás i západ slunce, protože tentokrát zapadá přímo proti nám. Tak bereme jen foťák a telefony, ale ty nikde nejsou.

P6290084

Prohledali jsme celé auto, ale po telefonech nikde ani vidu ani slechu a díky tomu, že tu není signál se ani nemůžeme prozvonit, ale i kdyby byl, tak by pro změnu nebylo čím. V tu chvíli je jasné, že jsme přišli o tři telefony. Já mám jeden starší, kteří mi věnovala po poslední krádeži kamarádka a Zdenda má dva, jeden se Španělskou kartou a jeden s Českou kartou. Jeden má nový a jeden starší, který mu pro změnu věnovala Andulka. Představa, že budeme muset zase přiznat další krádež tentokrát všech telefonu byla děsivá. Vůbec si nedovedu představit, co už by si o nás naše Andulka myslela, protože už nám ukradli dva telefony od ní a teď by to byl třetí. Příšerný. Pátráme, kde jsme je měli naposledy a kde nás mohl někdo okrást. Když jsme je měli na pláži v batohu, tak tam jsem měla i čtečku a pochybuji, že by jí zloděj nevzal.

Img_20200629_202459

Kdyby byl někdo v autě, tak zase na stole byl Zdendy počítač, je neopatrný, a to by nebral jen telefony, ale i počítač. Tak nevíme, ale nálada je na bodu mrazu, marně lovíme v paměti, kdy jsme měli telefony naposledy v ruce. Dáváme do kupy rezervní sim karty a vymýšlíme jak a co uděláme.

P6290094

No a v tu chvíli, jak si Zdenda sedl na svoje místo, tak se rukou opřel o druhou sedačku a tam si hověly všechny tři telefony skované pod přehozem sedačky.

P6290092

Zkrátka, Zdenda je tam skoval, když jsme se šli podrué koupat, a protože jsme je nepotřebovali, tak pod tím lajntuchem byly celé odpoledne až do večera a Zdenda na to, že je tam schoval úplně zapomněl.

P6290102

Obrovská úleva! Máme šťastný a spokojený večer. Nebyli jsme okradeni ani vykradeni, jen jsme zapomnětlivý, což je taky průšvih. Že by stáří? Jestli ano, tak potěš pánbů.

 Dnešní trasa je: 26km 

Betancuria-ajuy-29-06-2020-ujeto-26-km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ