int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



12.4.2020 Hoya del Pozo - Gran Canaria - Kanárské ostrovy - Španělsko

29. den karantény je krásně, je neděle a nikde nikdo.

Jeden by řekl, že se nám tady bude střídat policie jedna za druhou, ale kupodivu nás přijeli zkontrolovat akorát ráno, klasicky před osmou a od té doby se tu nikdo neukázal. Zítra by se měl uvolnit jeden zákaz a to, že Ti co nemohou pracovat z domova, mohou jet do práce. Měly by se otevřít všechny zavřené firmy kromě restaurací, nákupních center a hotelů.

Jsem docela zvědavá, jak to bude vypadat, ale s ohledem na to, že tu žádné provozovny nemáme, kromě jedné restaurace, tak budu vidět situaci až půjdu zítra na nákup do Mercadona. Jinak, dneska se omlouvám, více toho nenapíšu. Jednak se nic nedělo a hlavně, stávkuje mi Word a tak dnešní den píšu rovnou  sem do stránek, bez kontroly pravopisu a to není dobré. Samozřejmě, snažím se a pokud by dneska bylo více chyb než je obvyklé, tak holt já s tím už nic neudělám. 

Ale ještě jednu zajímavost sem vložím. Náhodou jsme objevili stránky Gran Canaria forum https://www.grancanariaforum.cz/clanky/aktuality-ze-zivota-gran-canaria/koronavirus-na-gran-canaria---aktualizujeme.html ,kde je spousta rad, které jsem sem klopotně dávala a vyhledávala, tak tady jsou na jednom místě.

Hlavně, jak se sem dostat (myšleno na ostrovy), jak si pronajmout byt, dům, auto. Zkrátka jsou to stránky plné informací a rad od Čechů, kteří se sem natrvalo odstěhovali a ne jen že mají svojí firmu na průvodcovství, ale dokáží pro zájemce zařídit snad úplně vše včetně ohromné nabídky výletů.

Ale to sem dávám jen pro zajímavost. My jsme každý den na jejich stránkách a sledujeme denní zpravodajsví. Jak jsme zjistili, mají i facebook fandů Kanárských ostrovů. Odkaz bude i v kapitole RPC Rady porady na cesty. 

 Tak, dneska jsou opět fotky z jednoho dne a jednoho výletu. Poznal někdo odkud jsou? 

A ještě něco pro pobavení. 

Gran-canaria-anexe-vybraneho-uzemi

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ