int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



13.5.2020 Hoya del Pozo - Gran Canaria - Kanárské ostrovy - Španělsko

Je 60. den karantény a na našem ostrově už máme aktuálně 81 nemocných, a přesto stále platí vyhlášený mimořádný stav.

Mnohým už to přijde vyloženě přes hranu, dodržování všech restrikcí, včetně zákazu vycházení kromě uvedených hodin a jen kilometr od bydliště. Stále nevíme, jestli můžeme odjet v rámci našeho ostrova na jiné místo a nevíme, jak dalece je povolena turistika. Jestli jen v určené hodiny anebo když budeme někde mimo civilizaci, jestli můžeme jet na výlet. Zkrátka nevíme. Večer budeme zase psát paní ambasadorce, jestli na nás nezapomněla. Potřebujeme nějaké vyjádření, potřebujeme vyjádření od ní napsané ve španělštině, abychom si ho mohli vytisknout a případné kontrole, pokud budeme moci odjet, tak abychom ho ukázaly.

 

Nicméně, přijeli sem k nám dvě obytky a dvě malé obytné dodávky. Nevíme samozřejmě odkud se tu vzali, ale jsou tady a parkoviště se poněkud zaplnilo. Najednou nikdo neřeší vzdálenosti od sebe. Teprve toto pondělí jsme vstoupili do fáze „1“ a až za 14 dnů přejdeme do fáze „2“, kde už se to zase rozvolní a bude snad už lépe, ale dokud platí výjimečný stav, tak stále spadáme pod pevninské Španělsko a to je ten největší problém.

 

Nicméně, dneska jsem byla na dálkovým výšlapu v Alcampo, jen pro nějakou drobnost, abych měla v batohu důkaz, že jsem byla v potravinách, protože my máme vycházky až v osm večer.

 

Přeji všem pěkný večer.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ