int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 20.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



15.5.2020 Hoya del Pozo - Gran Canaria - Kanárské ostrovy - Španělsko

Nic nového, nic mimořádného se dneska neudálo, a tak ani není o čem moc psát.

Kromě toho, že ukončujeme 62. den karantény a jak jsme se dočetli, tak je veliká pravděpodobnost, že příští týden se „estado de alarma“ znovu prodlouží o dalších 15 dnů a mě už z toho opravdu jde hlava kolem, respektive, hlava mi to nebere. Speciálně na ostrovech je situace vyloženě kritická, ohromné množství lidí je bez práce, minimum nemocných a přesto, nesmíme skoro nic.

Nesmíme na pláže, nesmíme se koupat, nesmíme na výlet nesmíme nikam jen v určité hodiny na kilometr od bydliště. Ale nebudu si stěžovat, holt to tak je a co si budeme povídat, mohlo by být hůř. Každopádně na druhou stranu tu máme krásně teplo, přes den příjemných 28–29°C a stále fouká chladný větřík až vítr, který vše ochlazuje.

V noci klesnou teploty na úžasných 15–18°C, takže se i auto za noc pěkně ochladí a hezky se spí. Máme tu příjemně lacinou základní zeleninu a ovoce. Baštíme tuňáky v konzervě se zeleninou a jogurtem.

P5110016

V Mercadona nakupuji za velmi slušnou cenu drůbeží maso, a tak si dopřáváme krůtí a kuřecí.

P5110017

Zkrátka, kromě toho, že nikam nesmíme nám vlastně nic nechybí.

P5110019

Vodu Zdenda na pláži zprovoznil, takže si jí v noci dočerpáváme a jinak? Docela to ujde, jen už ksakru by nás mohli vypustit do světa!

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ