int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 19.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



31.5.2020 El Puertillo - Gran Canaria

Dnešní den je opět, jak jinak pohodový. Je krásné sluníčko, je teplo a veskrze příjemno.

P5310025

Teploty jsou kolem 30 °C a fouká příjemný větřík. Naše nynější parkoviště se zaplnilo, spíše přeplnilo, zkrátka kdo se vešel, ten se sem nacpal, ale jak vidno, nikomu nevadí, že si holt musí počkat na vyjetí, až ostatní přijdou k autům. Tak se tady rozvinula velká politická diskuse čekajících posádek. Drahnou chvíli to vypadá, že se nějak nikomu nikam nechce.

P5310001

Zdenda si dva dny zarybařil. Bylo pod mrakem a já tak nějak všelijak. Byla jsem na tradiční pouti za potravinami, ale kupodivu měla v sobotu Merkadona zavřeno, což je divné, ale žádný svátek nebyl. Dneska se zase Zdenda chtěl opalovat, a tak tu stojíme dál jako pecky. Chtěla jsem jet někam na výlet na kolech, ale bylo mi vysvětleno, že dneska se to nehodí či co.

P5310014

Jinak, udělala jsem měsíční součet a myslím, že jsme dopadli opět velmi slušně. Tak uvidíme, jak to dál bude pokračovat.

P5310012

Stále a pořád platí výjimečný stav, a to i přesto, že máme u nás na ostrově jen 40 nemocných, což už je vyloženě směšné číslo. Stále platí noční zákaz vycházení, ve veřejných prostorách musí být roušky jinak hříšníky čeká pokuta 1600 eur, kterou vyhrožují.

P5310021

Dál platí spousta omezení, které se mu už ani nechce popisovat. Pro nás je omezující v tuto chvíli jen vypnutá voda na plážích. Tak jsme najeli na úsporný režim a nějaký den s vodou v nádrži vydržíme.  Tak máme dneska 77. den karantény, i když už příjemně rozvolněnou, ale stále s omezeními.

P5310043

Přeji příjemný večer.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ