int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



5.1.2020 Faro de Fuencaliente - La Palma - Kanárské ostrovy - Španělsko

Příšerná noc a příšerný den.

P1050001

V noci se na naše parkoviště začala sjíždět mládež, která až do kuropění někde vedle nás skotačila na diskotéce. Samozřejmě, občas přijelo nějaké „rychle a zběsile“ a gumovalo asfalt pneumatikami a ostatní na něj povzbudivě troubili. Kdyby tady nebyl takový problém najít místo na parkování aspoň trochu v rovině, ujeli bychom, ale jak jsme viděli, míst na parkování je ve městě málo a člověk se jen diví, že tak nakloněná auta na parkovištích vůbec na svém místě do rána vydrží stát a nezřítí se ze svahu. Jistě, osobním autům to je šumák, ale my přeci jenom potřebujeme mít maličkou, nepatrnou rovinu, jen abychom se v postelích nesunuli na jednu stranu. Poslední mládežník odjel v půl páté ráno, a to za chvíli vstáváme.

P1050004

Dneska je přesun k majáku Faro de Fuencaliente a já jsem úplně grogy. Odešlo mi snad vše, co mohlo neznámo kam. Příšerně mě bolí hlavně třísla, která při každém kroku dávají o sobě velmi znát. Sejít jeden schůdek z auta ven je utrpení. Nesmyslně a zbytečně jsem se odrovnala a díky svojí blbosti teď trpím. No, dobře mi tak.

P1060013

Zítra máme jít na sopku Teneguía, kterou docela určitě nezvládnu.

P1060016

Aspoň jsem večer zvládla na centrále upéct buchty na snídani a k odpolední kávičce. Zdenda šel na ryby a já si foukám na bebíčka.

Dnešní trasa je 36 km 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ