int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



11.8.2020 Charco del Palo - Lanzarote - Kanárské ostrovy

Loučíme se s Arrietou a jedeme na další místo, které má Zdenda pro nás přichystané.

P8110027

Charco del Palo je takový malý ráj na zemi, kde se opravdu chodí v Adamově a Evině rouše. Přiznávám, tak docela můj šálek kávy to není. Přeci jenom jsem vyrostla v poměrně puritánské rodině, kde se nahota pečlivě skrývala, ale přeci jenom, čas od času je to příjemné nemít na sobě nic a koupat se a opalovat hambatý.

P8110034

Coloseum je název koupaliště, které je vytvořené z přírodní zátoky. Vystavěli tady vysokou zeď směrem k oceánu a jezírko napájí jen příbojové vlny.

P8110113

Několik písčitých teras na opalování a vše je nádherně kryté před větrem, který se nám žene nad hlavami.

P8110039

Resorty, domečky pro turisty jsou jak tak koukám pronajaté jen z části, ale zcela určitě jsme se ocitly v naturistické oblasti, protože občas nějaký naháč jde po ulici, což je pro mne udivující, pro ně normální. Nicméně, koupeme se, opalujeme, tak jak kdo chce.

P8110060

Samozřejmě, pokud někdo nechce odhodit stud, tak je v plavkách, ale tím, jak se tu bere nahota zcela normálně, přirozeně, tak i já jsem se pomaličku odhodlala a je to ohromně příjemné. Charco del Palo nám přichystalo nádherné rozloučení s Lanzarote.

P8110104

Je fajn, že dopoledne je hodně dlouho pod mrakem a sluníčko začne svítit až k polednímu, takže si od slunce příjemně odpočineme. Nicméně, kromě pár dnů, kdy jsem plakala nad vysokými teplotami je tady přímo skvěle.

P8110053

Denní teploty jsou kolem třicítek a večerní nám padají hezky pod dvacet a k tomu, když přihodím chladivý oceán větřík, pokud to ovšem není vítr, který nás odfoukne, tak není nač si stěžovat.

P8110096

Stojíme na parkovišti přímo nad koupalištěm. Nádherné místo s výhledem do dáli. Další věc, která mi bude hodně chybět, ale budou jiné výhledy, jiné zážitky a určitě budou neméně zajímavé.

 Dnešní trasa je: 13 km 

Arrieta-charco-del-palo-11-08-2020-ujeto-13-km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ