int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



3.12.2021 Xerta - Španělsko

Přesně jak jsem očekávala, všechno mě bolí a jsem ráda, že zvládnu základní ženské práce jako je uvařit, napéct buchty, uklidit a tak podobně.

Pc035118

Dneska už to vše skoro odeznělo, ale stejně jsem se druhý den po výletu hodně těžko škrábala do auta.

 Pc035116

Byli jsme na nákupu, protože už jsem měla lednici vysloveně průsvitnou. Krkonošský taky potřebovali nakoupit, tak jsme spojili cestu, jen my jsme se zdrželi u McDonalds, ale vrátili jsme se zpět do Xerty.

Pc035126

Ebro statečně stoupá a je nám malou záhadou, jak je to možné. Už dávno neprší, nad námi jsou ohromné tři přehrady a u nás je víc jak metr vody na víc. Zajímavé a voda pomaličku, polehoučku stoupá dál.

Pc035122

Tam, kde Zdenda chytal už je dávno voda. Teď musí stát minimálně o metr výš a ráno, tam kde stál už je zase voda.

Pc035129

Ale chytil dalšího sumečka, ale dali jsme mu svobodu. Sumec měl krásných 60 cm a opět měl háček jenom v tlamičce, tak jsme ho nijak neporanili.  Stále máme plný mrazák ryb a abychom zabili rybu jen kvůli kousku masa na ochutnání, to by nebylo správné. Raději dáme rybě svobodu.

Img_2020

Ale je to věc názoru. Někdo rád rybaří a ryby pouští, zkrátka, nevezme si rybu a někdo rybaří jen když chce rybu a Zdenda je něco mezi tím. Ryby máme rádi, rád rybaří, ale pokud rybu nechceme, protože jich máme dost, tak jí pustí. Samozřejmě, pokud nemá návnadu někde hluboko v zažívacím traktu, to by nemělo cenu, ale zase na druhou stranu, poslouží v potravním řetězci dál.

Pc035134

Zítra pojedeme na termální prameny. Jsou kousek nad námi a my jsme jeli kolem nich na kolech. Tak se tam podíváme a jestli to půjde a bude dostatečně teplá voda, což je samozřejmost, tak se vykoupáme.

Pc035119

Video pro dnešní den, klikni na tento odkaz. 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ