int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



25.12.2021 Mar Menor - Španělsko

Štědrý den je za námi a všichni jsme spokojený. Ještě jsme si dali společnou snídani s Jarkem, rozloučili se a jedeme dál.

Pc256422

Miluji takovéto společné snídaně, ať už jsou ve dvou, ve čtyřech anebo jako dneska, kdy nás bylo u stolu devět. Všichni si přineseme z domova svojí snídani, svůj čaj, každý si zkrátka donese vše, co má rád a snídáme a povídáme.

Img_2813

Pak už je čas se rozloučit, poděkovat našemu skvělému hostiteli a odjet.

Img_2804

Morava se oddělila, ti jedou za svými zájmy a my pokračujeme dál ve třech. Funguje to skvěle. Zdendové udělají plán kudy se pojede, cílové souřadnice máme všichni a pokud se cestou rozdělíme, nevadí, sejdeme se na místě, které jsme si dohodli.

Pc256409

Někdy je lepší se rozpojit, protože někdo potřebuje nakoupit, někdo potřebuje si udělat cestou servis, je potřeba natankovat a tak podobně a nemá absolutně cenu sdílet podobné radosti s ostatními.

To je lepší dojet v klidu a pohodě a vyndat si křesílka nebo jít na výlet. Večer se stejně nejspíše sejdeme, tak není co řešit. A co si budeme povídat, my se děsně couráme.

Pc256432

Občas jede Zdenda tak pomalu, že nás předjel i stařičký traktor, který docela určitě pamatuje pana Franka. Cílem naší dnešní trasy je pláž s velmi zajímavou cestou podél pobřeží, ale tu půjdeme až zítra. Dneska jsme si prohlédli termální bahno v Bano de Lodo. 

Pc256446

 Dnešní trasa je:69 km

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ