int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



31.12.2021 Silvestr - La Azohia - Španělsko

Konec starého roku a začátek nového roku je vždy dnem, kdy bychom se měli maličko ohlédnout a drobet zrekapitulovat, co se nám povedlo nebo nepovedlo, co nás nově potkalo, jaká nová místa jsme navštívili a tak podobně.

Jenže, den tak rychle uběhl, že na nějakou rekapitulaci nezbyl ani čas. Dohodli jsme se, že Nový rok oslavíme poněkud dříve, dokavad je sluníčko, a tedy i teplo. Taky, jsme daleko od domova a když k tomu přihodím značný časový posun, jak jsme se dohodli nejméně čtyřhodinový, tak začínáme s přípitkem někdy kolem čtvrté hodiny.

Img_3067

Dneska nás ještě dojel Roman s Pavlou, náš „nekonečný internet“ a můžeme slavit. Jen Krkonošský jsou dost daleko před námi, a tak chybí, ale popřáli jsme si.  Pro změnu nechybí tradiční chlebíčky, spousta šampaňského, piva, vína a samozřejmě, jak jinak, spousta dobré nálady.

Pc316829

Sešli jsme se v báječné sestavě a jsme strašně moc rádi, že je nás tolik pohromadě. Jsou to vlastně první Vánoce, které neslavíme sami a druhý Silvestr.

 Pc316826

Takže, drazí přátelé, všem, všem, všem přejeme šťastné vykročení do nového roku, hromadu lásky, štěstí a spokojenosti.

 Video z dnešního dne bude později. Zdenda ho má hotové, ale musíme ho vložit do youtube a to by nám sebralo moc internetových dat. 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ