int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 19.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



12.10.2021 Ilmenau - Německo

Ráno jsme konečně odeslali zapůjčenou sim kartu s internetem a jsme opět jako holátka a to vjíždíme do Německa, kde jsou s internetem na tom úplně špatně.

Pa121302

Tam najít nějakou volnou wifi, to je jako najít Troju. Ale nebudu si stěžovat, protože to stejně nemá valnou cenu.

Pa121308

Jedeme Německem a počasí je tak říkajíc docela na houby. Zkrátka, je hnusně a celý den tak všelijak různě prší a je zima.

Pa121322

Opět jsem udělala k obědu kuřecí díly se spoustou mrkve a pár brambůrky.

Pa121297

Máme určitě tři obědy, protože jsme opět za ten měsíc v Čechách nabrali nějaké kilčo a tak malé porce nejsou nic proti ničemu. Jen i na těch malých talířcích porce působí hodně smutně. Remoska je v našem případě na cesty přímo ideální a teď na delší přesuny se velmi hodí.

Pa121311

Než vyjedeme naházím do remosky vše, co máme rádi, pokapu olivovým olejem, maličko okořením. Normálně jsem dříve pekla tak, že jsem měla remosku na zemi, ale poslední dobou jí mám na sklech na sporáku, samozřejmě v podložce s nožičkami a kabel obtočím kolem baterie na vodu.

Pa121313

Remoska se ani nehne, neriskuji, že mi při nějaké prudší zatáčce spadne na zem, ale řekla bych, že na zemi je bezpečnější. Zítra za jízdy upeču švestkový koláč. Velmi mě potěšila naše nová baterka, potvora drahá.

Pa121331

Včera jsme byli celý večer na počítačích, Zdenda dokonce hodně dlouho do noci a ubylo nám jen necelých 20 %, což považuji za dost dobré. Pokud to bude takto i nadále, jsem hodně spokojená. Hlavně, nemuseli jsme nic měnit, nemuseli jsme nic dokupovat, ale je fakt, že nám je oživoval pan Brabec a je to asi lepší.

Pa121316

Bylo potřeba jen cosi přenastavit v našem energobloku a vše nám funguje, jak má. Asi je lepší, když si takové speciality necháme udělat u někoho, kdo tomu rozumí a jak jsem pochopila, tak pan Brabec prodává a oživuje měsíčně už docela dost těchto baterek a přesně ví, co se má kam zapojit. Hlavně, pokud něco nefunguje, tak to umí spravit.

Pa121332

Zdenda si umí na autě opravit skoro vše, ale do elektriky a plynového rozvodu se hodně nerad pouští. Jedeme oblastí Durynska, kde byla hraniční čára mezi západním a východním Německem.

Pa121335

Končíme ve městě Illmenau. Zítra opět ujedeme alespoň 200 km.

Video pro dnešní den, klikni na tento odkaz.

Dnešní trasa je: 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ