int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



27.8.2021 Messel - Hesensko - Německo

Hledáme místo, kde bychom se mohli setkat s Klárou. Zdenda má vytipované dvě místo okolo dálnice, obě dvě jsou u jezera, kdyby bylo hezky, aby se mohli děti vykoupat, ale jak to tak vypadá, hezky hned tak nebude a je docela chladno.

P8270381

Dneska se přehnalo několik přeháněk, jezera jsou obehnaný plotem a všude se platí vstupné. Což by ani nevadilo, ale je ziminka a na koupání to teda vůbec není.

P8270383

 Pustila jsem se do vaření. Všechny děti mají rády rajskou, tak vařím rajskou s těstovinou a masovými kuličkami. Pak budou mít ovocné knedlíky, ale ty jim dám domů a upekla jsem remosku čokoládových muffin, ty budou mít na cestu.

P8260367

Dětem vše, co se ochomýtne kolem čokolády chutná, a tak doufám, že jim přijdou k chuti. Naštěstí, nakonec máme místo, které už jsme si obhlídli a kam jsme se vrátili.

P8260369

Hlavně, můžeme zde nastartovat centrálu a já mohu péct. Jako bonus máme připojení na internet z prodejny vedle nás. Připojení je slabé, ale aspoň něco.

P8270388

 27.8.2021 Dneska očekáváme návštěvu Kláry, Romana a dětiček na cestě z Čech do Lyonu. Přesunuli jsme se kousek od dálnice kudy pojedou a počítáme s tím, že si dají oběd, udělala jsem jim na cestu obložené housky a mísu muffin. Skutečně, tentokrát se setkání povedlo a za hodinu odjíždějí. Jsou přesně v polovině cesty domů, a tak není moc čas na vyprávění. Děti se proběhly, rodičovstvo si odpočinulo a jedou dál.

P8270391

My také, jedeme zase kousek Německem a míříme na další stání s elektřinou. Jen doufáme, že na nás ještě vybude místo na stojanu a měli jsme štěstí. Je tu stání ofiko pro 4 eura, vejde se sem pohodlně 8 aut, ale zásuvky jsou jen 4 a my jsme čtvrtý.

P8270392

Cena je tu poněkud vyšší. Tady je za euro 1 kW, posledně jsme měli za tu samou cenu kilowaty dvě. Nevadí, i tak je to hezká cena, mnohem lepší než startovat centrálu, ale tady by to stejně moc nešlo. Jedině centrálu odnést někam daleko do louky, ale i tak by tady nejspíše rušila.

Dnešní trasa je: 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ