int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



29.8.2021 Wertheim - Bádensko Württenbersko - Německo

Jen jsme přejeli na bývalý Expocamp.

P8290524

Ovšem cestou je velmi zajímavé stání pro obytná auta a to ve městečku Bürgstadt. Zajímavé stání pro docela dost aut s tím, že se dá pohodlně stát i pod velkou střechou a je tu voda, elektřina, výlevka atd a stání je zdarma.

P8290517

Ovšem cena za elektřinu je poměrně vysoká, 1 eur za 3 hodiny a možnost natankování vody taky nepatří zrovna k nejlevnějším, 1 eur za 40 l. Ovšem stání je vybudované velmi nákladně, což na to, že se tu stojí zdarma je hodně neobvyklé. Sice maximálně 5 dnů, ale jak tak vidíme, možnost stání zdarma přilákala spoustu obytek a ty pak utratí za elektřinu a vodu, která je zase pro změnu nadstandardně drahá.

 P8290521

Je opravdu hodně ošklivo. Dojeli jsme do Wertheim na bývalý Expocamp a tak jako vloni jsme tady ještě byli docela trpěný, tak letos se tu už stát nedá vůbec.

P8290533

Všude, na celém parkovišti, kde stávala spousta obytných aut, kde jsme chodili a nakukovali do obytných aut a promýšleli naše budoucí cestování a tiše záviděli šťastnějším kolegům, kteří už seděli ve svých autech, koukali na televizi a skoro všichni měli před sebou lahvinku vína a v klidu a pohodě popíjeli, tak tady už nezastaví nikdo z nás.

P8290525

Ohromná firma na výrobu rolet a všelijakých markýz teď sídlí v budově, kterou tak dobře známe a nás tady zkrátka nechtějí.

 P8290537

Vracíme se zpět a jedeme kousek za městečko Wertheim, kde Zdenda našel a objevil moc pěkné stání přímo u řeky, kde není žádný zákaz a kde můžeme v klidu přespat. 

P8290539

 Naše dnešní cesta: 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ