int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



27.3.2022 Bande - Španělsko

Další den se jen koupeme a užíváme si teplé vody. Je to po tolika měsících přímo báječné a nemůžeme se vody nasytit.

P3281712

Hlavně, je pod mrakem, je poměrně chladno, a to je naprosto ideální kombinace na koupání v horkých termálních lázních. Dneska je to poslední den, kdy jsme tady, zítra už odjedeme.

P3281708

Kolem poledne se obloha roztáhla, ukázalo se sluníčko a nádherně se oteplilo. Je to zajímavé, v Čechách je tepleji jak tady a taky je lepší počasí. Letošní březen je vůbec v celém Španělsku naprosto unikátní. Skoro celý měsíc dole na jihu propršel a přátelé, Roman s Pavlou si sluníčka moc neužili. Hlavně měli poměrně slušné chladno se spoustou vody, které je na březnovou Andalusii hodně nezvyklé.

P3281711

Jistě, je jaro a tak se nějaký deště dají očekávat, ale tolik zase ne. Letošní březen trhala Andalusie jeden rekord za druhým. Hlavně, v množství vody a v propršených dnech. My jsme kupodivu měli celé Portugalsko hodně slušné počasí. Což považuji za drobný zázrak, ale na druhou stranu, my jsme si vloni v zimě permanentního deště, zimy, silného studeného větru a podobných ošklivostí užili vrchovatě.

 P3261704

Pokud někdo zamíří do těchto lázní, doporučuji sem jet v týdnu. O víkendu bylo dost plno. Obytná auta se nevešla a osobáky se snažily nacpat kam se jen dalo. Přes víkend je tu přeci jen hrstka koupajících. To jen odpoledne sem přijede pár osobních aut z okolních vesnic, pár obytek, ale jinak naprostý klid.

 Video pro dnešní den, klikni na tento odkaz a nezapomeň zakliknout " odebírat". 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ