int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



8.1.2022 Playa del Arroz - Murcia - Španělsko

Playa del Arroz je snad zakletá.

P1056942

Já se uzdravila a pro změnu Zdendu S rozbolel zoubek a do rána pěkně otekl. Naštěstí mají s sebou třídenní antibiotika, a tak si Zdenda léčí zoubek, já bolavé bříško a můj Zdenda už je v pohodě. Bylo by dobré tu počkat, než se všichni dáme tak nějak do kupy. Vlastně, nic nám tu nechybí, jen se vystřídáme s cestou na nákup a servis. Kousek od nás je benzínka, kde za 2 eura dostaneme klíč od kohoutku a můžeme si natankovat vodu dle potřeby a zároveň klíč pasuje i na zámek od odpadu, kde můžeme vylít kartuš a zbavit se šedé vody. Když jsme sem před pár dny přijeli, bylo tady jen pár obytných aut, ale po několika dnech se naše velké parkoviště docela slušně zaplnilo.

P1046917

Dneska se mi líbila diskuse o stání na divoko, kdy spousta kolegů ohrnuje nos nad stáním v takovýchto skupinách, na takových místech a všichni si velmi notují, jak milují divočinu a samozřejmě, samotu. Kdo by to nebral? Parkovat na okraji pláže, pár kroku od moře je přeci paráda a když ještě široko daleko není ani noha, no tak to je přeci bomba!

P1056935

Jenže, doba se mění a mění se i zájem lidí o obytná auta. Tak obrovský přetlak aut je neskutečný. Už jen malý postřeh, kdy přijedeme do Mercadona na nákup a na velkém parkovišti jsme jen my, malá vestavba a pár osobních aut. Je dopoledne a než jsem si stihla nakoupit, tak vedle nás, vždy stojíme maličko stranou abychom nepřekáželi, stojí další obytná auta, celkem 15 a několik vestaveb.  

P1046913

To jsou věci, které se nám nikdy ve Španělsku nestaly. Všude, všude jsou obytná auta a na místech, naprosto nevhodných, kde jezdí jedno auto za druhým, ale je to parkoviště u moře, tak tam stojí vyloženě hrozny obytných aut. Možná je to tím, že jsme v oblasti, která je velmi preferovaná, Murcie a Andalusie, možná to bude od Giblartaru k Portugalsku lepší, ale tady si o nějaké samotě můžeme nechat leda zdát.

P1056933

Jistě, najde se místo, najde se, ale je to honička a docela určitě na takovém místě dlouho sami nezůstaneme, protože takových hledačů romantických míst, kde nikde nikdo není je plné španělské pobřeží.

P1056941

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ