int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



13.1.2022 Playa del Arroz - Murcia - Španělsko

Trénink droníka a nás všech okolo pokračuje. Nikdo by nevěřil, jak je ten mořský rybolov náročný.

P1096973

Nicméně, ať těm rybám Zdenda podstrkuje cokoliv, tady prostě neberou. Už jsme vyzkoušeli snad vše. Malé rybičky, speciální chleba, krevety, sépie, mušle a já nevím co vše, ale ryba asi nebude.

Img_3121

Ale co bylo, Jirka měl narozeniny a mohutně jsme je oslavili. Sláva se vydařila a zábava byla parádní Zdenda S hrál na kytaru a my se všichni skvěle bavili. Dojela k nám další česká posádka, která se přidala.

P1106987

No, myslím, že se nestačili divit, ale i pro ně to byla skvělá změna v jinak dost monotónním cestování, jak si mnoho našich přátel myslí. Spoustě lidem vrtá v hlavě, co celý dny děláme? Vždyť to musí být děsná nuda! A ten malý prostor, no tak to je úplný děs! Vážení, mohu Vás všechny ubezpečit, že to naše cestování vůbec žádná nuda není.

P1106984

Je to naopak naprosto suprově strávený kus života. Kus života strávený poznáváním, cestováním a radostí z nových zážitků. Je to někdy hodně náročné a jindy naprostá pohoda. Asi tak jako v normálním životě. Není každý den jen posvícení. Občas se přežene mráček, občas bouřka, někdy je na palubě dusno, ale vždy se zase vyjasní a jede se dál.

P1127012

Když u nás sluníčko svítí, je teplo a my víme, že doma jsou mínusové teploty, že tam sněží nebo leje a je hnusně, tak je to super a my si říkáme, nic lepšího jsme nemohli udělat.

P1106994

Zrovna tak, když není tolik internetu, abychom mohli sledovat zprávy, což není nikdy, tak si zase říkáme, super, že nemusíme poslouchat, jak se politici hašteří, jak a co se zase rozkradlo a jak se mění rozhodnutí naší vrchnosti den po dni.

P1117000

Bohatě nám stačí si jednou za čas pustit nějaké české rádio a než vyslechneme hlavní zpravodajskou relaci můžeme být absolutně klidní, že se u nás nic nezměnilo. Jistě, moje báječná příbuzná tvrdí, že zima je zima, podzim je podzim a tak dál a že i to má něco do sebe, plně souhlasím, ale co si budeme povídat, raději strávím zimu někde v trochu přijatelnějších teplotách než se brodit slanou rozčvachtanou břečkou.

Img_3130

Trávíme sedmou zimu mimo Českou kotlinku a řekla bych,  že je to skvělé, hodně skvělé a všem bych ze srdce přála, strávit alespoň jednu zimu někde na jihu a je to úplně jedno kde.

P1127007

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ