int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



14.1.2022 San Juan - Murcia - Španělsko

Dalším místem na cestě je známe místo San Juan, kde už několik let stojí na celou zimu Olda, kterého zná spousta cestovatelů po Španělsku.

P1127015

Loučíme se s Playa Arroz, strávili jsme tady moc hezké chvíle a už je čas se rozjet. Vlastně nevím, kdy a zda se sejdeme. Krkonošský by tu asi měli zůstat, ale u nich člověk nikdy neví, kam se vrtnou, Pavla s Romanem by už pomaličku měli jet na Malagu, Pavla poletí na nějaký měsíc domů a pak se vrátí a my s Alenkou a Zdendou míříme na Capo de Gata.

P1127019

Každopádně, domluva je, že si pošleme vzájemně souřadnice stání a třeba se zase potkáme.

P1127020

Pomalu jedeme na San Juan, což máme opravdu kousek. Je to další pláž, kde se toleruje delší stání a řekla bych, že je taky moc hezká. Tak, ono je to tady hezké snad všechno.

P1127023

Hlavně, máme krásné počasí a tolik protivný vítr si dal letos pokoj. Kupodivu, skoro nefouká a když přeci jenom, tak se dá stoupnout autem bokem a vykrýt větrnou stranu, že zase sedíme pěkně v křesílkách před autem a je dobře.

 P1127027

 Kus od pláže je jakýsi kohout s vodou, ale tam jsem nebyla a údajně je to poměrně dost daleko a při cestě je kanál, kam se nosí kartuše.

P1137049

Hlavně, dá se tu stát v jakýchsi remízkách a speciálně Olda je skovaný v rákosí tak, že jen obtížně je jeho obytka k nalezení. Taky nás poctil návštěvou.

P1137047

Ani jsme to nijak neplánovali a k večeru jsme se opět všichni sjeli, ale už opravdu na poslední noc.

P1137043

Dnešní trasa je: bohužel, velitel vozu nějak nestíhá 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ