int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



25.12.2022 Archena - Murcie - Španělsko

Máme po Vánocích a je čas se rozloučit. S Jarkem a Simčou se uvidíme ještě na Silvestra, kdy za námi přijedou.

Pc250065

Jen se ještě neví, kde nakonec toho Silvestra budeme slavit. Původní plán byl, přejet do Fortuny, kde jsou termální lázně a tam je také velké parkoviště, kde bychom mohli snad stát.

Pc250066

Ale jisté to není. Hlavně, tam je prašný povrch a kdyby začalo foukat, tak jsme v háji, a ještě ke všemu, je to parkoviště, které patří k lázním, ne že by bylo jejich, ale je určené pro návštěvníky a nevíme, jak moc bychom se jim tam líbili. Vyndat křesílka a stoleček bude asi taky problém. Přeci jenom, je to klasické parkoviště.

Pc250067

Hlavně, možná nás bude víc aut, a to je vždy tak trochu problém. Další možnosti jsou, ale nejdříve jsme zajeli do Archeny, kterou nám doporučil Zdenda s Alenkou. Oni tu už stáli, a tak věděli, jak to tady vypadá.

Pc250070

Archena je menší město, mají zde na nákup Mercadonu a vedou tady dvě příjemné cyklostezky, které bychom si mohli projet. Přeci jenom máme do Silvestra poměrně dost času a nějakou aktivitu by to chtělo.

Img_0895

Archena má ještě jednu velmi cennou devizu a tou je servisní místo zdarma. Stojí se na asfaltu a jak tak koukáme, je docela plno. Opět, jsou tady Němci, Švédové, Holanďani, půlka Evropy a dost se to střídá. Přijeli jsme po poledni a akorát odjíždí vestavba, která byla napasovaná bokem ke stadionu.

Img_0896

Okoukli jsme uvolněný prostor a jednoznačně, je náš. Hned jsme zaparkovali. Někdy je důležité moc neváhat. Pohyb aut ve Španělsku je poměrně velký a stále někdo odjíždí a přijíždí. Je vidět, že někteří kolegové jsou tu na delší dobu a když se to tak vezme, máme skvělé místo.

Img_0891

Můžeme si vyndat křesílka, stolečky, můžeme grilovat, a ještě nejsme nikomu na očích. Kolegové, co stojí na hlavním parkovišti jsou na tom hůře se sluníčkem. Když chtějí sedět v křesílkách na sluníčku, musí před auto, což je někdy nepříjemné, protože na parkoviště přijíždí osobní auta místních a nikomu není příjemné se nechat okukovat.

Img_0899

Takhle jsme pěkně skovaný. Už se ohlásil Zdeněk s Helou, přijedou za námi a zítra pojedeme společně na výlet podél řeky, která teče hned pod námi. Máme tady dvě trasy, jednu po proudu a jednu proti proudu.

Pc250083

 Dnešní cesta je: 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ