int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 29.03.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



18.2.2022 Sanlúcar de Barrameda - Chipiona - Španělsko

Zvládli jsme městečko Sanlúcar de Barrameda, kde je veliké, ohromné stání, ale světe div se, jsme tu sami.

Img_4354

Postavili jsme se až k pěší promenádě a jdeme na procházku. Tady je to skvělé, z jedné části města pohodlně dojdeme na jeho druhou část.

P2178798

Spousta lidí je na nahou, všichni se prochází po nábřeží. Asi i díky tomu, že v aplikaci park4night naposled někdo psal, že díky tomu, že se zde karavanisté hodně špatně chovali, tak je místo jen lehce policií tolerováno, ale jenom lehce a zmizela možnost dotankovat vodu.

Img_4351

Zkrátka, že se tu moc stát nedá, ale my jsme byli v pohodě. Nikdo na nás nepřišel, nikdo nás nevyhodil a co jsem tak koukala, nepořádek téměř žádný není. Nevím, ale co jsme zatím stáli v nějakém houfu obytných aut, tak jsem nikdy, nikde neviděla žádný nepořádek, jako, že by někdo z obytného auta měl kolem sebe odpadky. To ani náhodou.

P2178803

Největší problém dělají mládežníci, kteří večer přijedou, vypijí nějaké pivo plus zbaští několik pytlíků brambůrek, a to vše nechají vedle auta a odjedou.

P2178808

Pak když po ránu přijede policie zkontrolovat stání, tak samozřejmě vidí nepořádek. Těžko by se vysvětlovalo, že to není naše a hodně často po ránu okolo nás vše uklidíme, ale je to málo. Nicméně, tady je celkem čisto a jsme tu sami. Paráda, ale zítra jedeme dál.

Dnešní trasa je: 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ