int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 22.04.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



2.1.2023 Mula - Mazaron - Murcie - Španělsko

Truma - pokračování.

Stále jsem s psaním ve skluzu, ale už to vypadá nadějně.

P1020030

Pondělí druhého ledna mají mít už všechny prodejny otevřeno. Ne tak ve Španělsku. Tady je otevřena hrstka obchodů, velké potraviny uzavřeny a zrovna tak naše báječná prodejna a servis náhradních dílů pro Truma. Když už jsme jí našli a podařilo se nám zaparkovat, když už jsme se k prodejně dopracovali, tak samozřejmě, má mít od 9.30 otevřeno, ale ani po desáté nikde nikdo a že by se mělo otevírat, tak tomu zhola nic nenasvědčuje. V plánu je od začátku parkoviště v Mula, odkud máme v jet na jednu z nejkrásnějších cyklostezek Via Verde. Zdenda B jede s námi, aby Zdendovi případně pomohl s výběrem náhradních dílů, ale do motání v uličkách a hledání prodejny s námi se mu nechtělo, a tak zůstal na kraji městečka a čeká na zprávu od nás, aby se pak k nám připojil.

 P1020022

A teď právě nastává nádherný logistický oříšek co dál a jak dál.

 P1020001

Pan Matouš ze Zlína volá Zdendovi B a popisuje další a další problémy, které nás mohou potkat při opravě Trumy na chodníku. Zdenda B volá Zdendovi J, že to nebude tak jednoduché, jak si mysleli. Asi největší problém by mohl nastat, pokud se nám podaří vadný díl koupit a vyměnit, aniž bychom měli s touto opravou zkušenosti a pokud to bude opravdu ten správný vadný díl, což také nemusí, tak těsnění, která tam uvnitř té potvory jsou budou za léta provozu vypálená a budou potřeba dát nová.

P1020013

Riskujeme, že Truma poteče. Pan Matouš navrhuje, pokusit se dopravit Trumu do Čech k němu do Zlína, on udělá vše pro to opravit ji vlastně na počkání a pak jí zase nějak dostat zpět k nám. Takto to vypadá jednoduše, ale Truma je velká a poslat jí poštou ze Španělska do Zlína by mohlo trvat docela dlouho a zase, ze Zlína do Španělska ještě déle. To bychom si jí taky rovnou mohli ve Zlíně osobně vyzvednout na jaře až se vrátíme a pak by nemusel vůbec nikdo a nikam pospíchat. 

Ráno jsme se rozloučili a všichni jsme odjeli do Muly, kromě Jarka a Simony, kteří jedou do Čech. Tak honem voláme, jestli by se nevrátili a Trumu nám do Čech nedovezli. Jenže, oni jedou do Aše a do Zlína je to trochu z ruky, ale už by byla aspoň v Čechách, což je výrazný posun. Na druhou stranu, kamarád Roman jede ve čtvrtek z Čech sem do Španělska. Ale, Jarek pojede taky v rámci cesty do Čech do Zlína, má to v plánu a je ochoten plán návštěv protočit a Roman, by zase pro změnu byl ochoten termín odjezdu posunout o den, dva.

P1020026

 Ale do toho nám vstupuje problém, protože MAT servis, pan Matoušek mají plánovaný volný zrovna tento pátek. Tím pádem, pokud by Jarek nestihl předat Trumu ve čtvrtek ráno, by se nám vše posunulo, Roman by už odjel a Truma by za námi musela cestovat poštou. Jelikož jsme panu Matouškovi vylíčili, co Truma dělá, respektive nedělá a dali všechna možná výrobní čísla a ofocený celý typový štítek, tak přislíbil, že je schopen za čtvrtek Trumu opravit a předat buď na PPL nebo Jarkovi, který mezitím zvládne návštěvu sestry ve Zlíně a dál jede na další návštěvu k Jihlavě, což už je zase od Romana blízko.

P1020010

 Naštěstí, Jarek neodjel nijak daleko a než se otočil zpět a přijel za námi do Muly, Zdenda Trumu vymontoval. Nacpali jsme jí do velké tašky a už Jarek znovu odjíždí směr Čechy.

P1020008

Pan Matoušek volal, že už zkontroloval, co vše má na skladě a zajistil všechny náhradní díly, které by mohl potřebovat a že je ochoten a schopen naši Trumu za čtvrtek opravit a vlastně, když už bude rozebraná, tak rovnou udělá kompletní generálku, protože si myslíme, že hodně součástek už bude dost opotřebovaných a po osmi letech si zaslouží výměnu.

P1020014

Tak teď vše záleží na Jarkovi, jestli se mu podaří dojet za dva dny do Zlína, což je hodně, hodně náročné.

 P1020019

Mulu si necháváme na dobu, až budeme mít topení.

P1020037

Určitě se sem vrátíme, hned jak budeme mít naši opravenou Trumu a konečně si projedeme krásné cyklostezky Via Verde.

P1020034

Teď musíme k moři. Cesta je krásná, kolem nás jsou překrásné scenérie, ale bohužel. I ty si necháme na jindy.

P1020047

 No a dneska, když už jsme sjeli do nížiny a města Mazaron, Zdenda tam našel prádelnu na úžasném místě.

P1020077

Dá se hned u prádelny zaparkovat, a nakonec jsme přespali na parkovišti hned naproti. A jelikož problematika praní na cestách je pro hodně kolegyň nová a neví, jak to v takové prádelně vlastně funguje, zítřejší den věnuji tématu „PRADLENKY NA CESTÁCH“.

Mapa cesty prozatím nebude. Zdendovi pro změnu stávkuje počítač. 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ